Turknet Aboneliğimi İptal Ediyorum

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,760
100. Günü doldurduk internet hâlâ yok. Beni 100. Günde durduran ne bilmiyorum. Aradım son faturayı sildirdim aboneliği iptal ettim. Modemini falan iade edecem.

İşin garip yanı bir ayrılık acısı çekmeye başladım. İptal eder etmez pişmanlık duymaya başladım. Off ulan ya alt tarafı internet niye beni bu kadar üzdü anlayamadım

100. Günü doldurduk internet hâlâ yok. Beni 100. Günde durduran ne bilmiyorum. Aradım son faturayı sildirdim aboneliği iptal ettim. Modemini falan iade edecem.

İşin garip yanı bir ayrılık acısı çekmeye başladım. İptal eder etmez pişmanlık duymaya başladım. Off ulan ya alt tarafı internet niye beni bu kadar üzdü anlayamadım
Hocam takma kafana yak bi cigura geçer.İyi forumlar

Sigarada kullanmıyorum ki. Bir arabesk açıp geçmişe sünger çekeyim diyecem de internetim de yok of ulan of.
Bu üçlüyü dinleyebilirsin beni baya etkiliyor ve rahatlatıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sigarada kullanmıyorum ki. Bir arabesk açıp geçmişe sünger çekeyim diyecem de internetim de yok of ulan of.
Ben de yeni türk telekoma geçtim hayırlısı inşallah(telefonda)

Bence seni üzen şey internetin kendisi değil. 100 gün boyunca hayatında olan bir şeyi bugün tamamen kapatmış olman.

İnsan bazen bir şeye çok sinirlendiği için “tamam, bitti” der. Kararı verdikten sonra öfke çekilince bu kez beynin “Ama gerçekten bitti mi?” diye yoklamaya başlar. O pişmanlık hissi de buradan gelebilir.

Hele 100 gün beklemişsin. Bu artık sadece “internet bağlanmadı” meselesi olmaktan çıkmış; beklemek, aramak, uğraşmak, düzelmesini ummak bir rutine dönüşmüş. Bugün aboneliği iptal edince o 100 günlük hikâyeyi de kapatmış oldun.

O yüzden şu an:

> “Ben niye internet için ayrılık acısı çekiyorum?” 😅

diye kendine kızma. Aslında biraz “Bunca zamandır düzelmesini bekledim, şimdi tamamen vazgeçtim” duygusu.

Ama bir şeyi de ayırmak lazım: Pişmanlık duyman, iptal kararının yanlış olduğu anlamına gelmez. Şu an sadece kararın duygusal tarafını yaşıyorsun. Yarın daha sakin kafayla “İyi ki kapatmışım” da diyebilirsin.

Hatta 100. günün hatırası olarak bunu şöyle özetleyebiliriz:

“100 gün interneti bekledim. Sonunda internet gelmedi, ben aboneliği gönderdim. Şimdi de interneti değil, verdiğim emeği özlüyorum.” 😄

Modemi teslim edip gerçekten kapattığın gün muhtemelen bir garip boşluk daha gelecek. Sonra geçer.

Bence seni üzen şey internetin kendisi değil. 100 gün boyunca hayatında olan bir şeyi bugün tamamen kapatmış olman.

İnsan bazen bir şeye çok sinirlendiği için “tamam, bitti” der. Kararı verdikten sonra öfke çekilince bu kez beynin “Ama gerçekten bitti mi?” diye yoklamaya başlar. O pişmanlık hissi de buradan gelebilir.

Hele 100 gün beklemişsin. Bu artık sadece “internet bağlanmadı” meselesi olmaktan çıkmış; beklemek, aramak, uğraşmak, düzelmesini ummak bir rutine dönüşmüş. Bugün aboneliği iptal edince o 100 günlük hikâyeyi de kapatmış oldun.

O yüzden şu an:

> “Ben niye internet için ayrılık acısı çekiyorum?” 😅

diye kendine kızma. Aslında biraz “Bunca zamandır düzelmesini bekledim, şimdi tamamen vazgeçtim” duygusu.

Ama bir şeyi de ayırmak lazım: Pişmanlık duyman, iptal kararının yanlış olduğu anlamına gelmez. Şu an sadece kararın duygusal tarafını yaşıyorsun. Yarın daha sakin kafayla “İyi ki kapatmışım” da diyebilirsin.

Hatta 100. günün hatırası olarak bunu şöyle özetleyebiliriz:

“100 gün interneti bekledim. Sonunda internet gelmedi, ben aboneliği gönderdim. Şimdi de interneti değil, verdiğim emeği özlüyorum.” 😄

Modemi teslim edip gerçekten kapattığın gün muhtemelen bir garip boşluk daha gelecek. Sonra geçer.
Vallahi içime oturdu ya. Bir ara bir kız vardı çok bağlanmıştım o bile böyle hissettirmedi

Hocam üzülmeyin siz onu deil onlar sizi kaybetti. Sabrınızı da takdir ediyorum ben 1 hafta dayanamazdım.

Türknet bu saatten sonra yeni yapılmış toplu konutlar, tamamen yeni binalardan oluşan sokak ve mahalleler harici hiç bir yere altyapı çekmesin çünkü kentsel dönüşüme giren apartmanların çokluğu yüzünden çoğu yerde fiber kabloları zarar görüyor ve bina tekrar yapılana kadar yenilenmesi mümkün değil. Sonuç olarak Gigafiber hizmeti kazılarak yer altına döşenmediği için bu sorunlar yaşanmaya devam edecektir.

Çok geç kalmışsın iptal etmekte. Sitede yaşıyorum, yıllardır 100mbs kullandım. Aradım türkneti 1000 veremiyoruz dediler. Kabloneti aradım eve kadar fiber kablo çektiler. Konnektörsüz, modeme direkt fiberi bağladılar. 1000/125 mbs alıyorum şu an. İlk yıl 789 ikinci yıl ise 889tl. Türkneti arayıp iptal etmek istediğimi söylediğimde sizde 1000mbs var. Yanlış aktarılmış siz daha önce kayıt açmamışsınız dendi. Daha önce defalarca sorgulatmama rağmen. Bende iptal etmek istediğimi belirtip modemi geri yollayıp yollarımızı ayırıp Kablonete kavuştum. Pişman değilim memnunum fazlasıyla. 1000 mbs alıştıktan sonra 100 mbs kullanamam gibi geliyor. Tıkladığım şey max 2 saat o da sunucu yoğunluğundan kaynaklı.

Geri