Yakın Bir Arkadaşımın Sistemi

cnbrex

80+
Reaksiyon skoru
8
Beyler selam konuyu kısa tutucam yakın bir arkadasimin sistem almadan önce ısrarla bana sor dememe rağmen sormadan aldigi sistemi yorumlar mısınız bana göre ayni fiyata cok daha iyi bir sistem toplanabilir

Ekler

• 37cb519d-612c-4d7f-9781-7973e527f7a5.webp
    37cb519d-612c-4d7f-9781-7973e527f7a5.webp
    31.2 KB · Hit: 78
Beyler selam konuyu kısa tutucam yakın bir arkadasimin sistem almadan önce ısrarla bana sor dememe rağmen sormadan aldigi sistemi yorumlar mısınız bana göre ayni fiyata cok daha iyi bir sistem toplanabilir
Dehşet pahalı. Daha doğrusu aşırı dengesiz. 32GB RAM ne alaka 5060 lı giriş seviye sisteme.

kardom geçmiş olsun iade edebiliyorsa etsin direkt kardom gören gözlerim görmez olurdu buna bu parayı verip ben alaydım kardom. Aşşşırı aşırı yüksek bir fiyat kardom kör koklayarak daha ucuza alırdı kardom öyle diyeyim.

pahalı geldi bana da
Dehşet pahalı. Daha doğrusu aşırı dengesiz. 32GB RAM ne alaka 5060 lı giriş seviye sisteme.
32 olmasında bir sakınca yok sadece oyun amaçlı kullanmıyor olabilir

bu fiyata Rx9060XT li sistem daha ucuza toplanabilirdi bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İş yapmayı planlıyorsa daha da kötü, 5060 ve 7500F ile ne işi yapacak isterse 128GB RAMi olsun.
belirtilmemiş ama Vram 12Gb ise local yapay zeka işlerinde veya proje geliştirmelerde hem 32Gb ram hemde ekran kartı mükemmel işler çıkarır

bu fiyata Rx9060XT li sistem daha ucuza toplanabilirdi bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

belirtilmemiş ama Vram 12Gb ise local yapay zeka işlerinde veya proje geliştirmelerde hem 32Gb ram hemde ekran kartı mükemmel işler çıkarır
5060ın 8GB hariç VRAM seçeneği yok.

Benzer sistemi geçen vatan 52K falan mı ne vermişti 16gb rami vardı öyle düşün.

İş yapmayı planlıyorsa daha da kötü, 5060 ve 7500F ile ne işi yapacak isterse 128GB RAMi olsun.
iş yapıyorum gayet yeterli 2x android emulator - ide ai hepsini kasmadan çalışıtırıyorum fazla küçümsedin sanki

bi ram 13k onun yerine git 5060 ti 16gb al la

Kötü bir alışveriş değil kesinlikle.

Aynı fiyatlara 9060xt 7800x3d b850li bir sistem çok rahat toplanabilir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,925
Üyeler
204,287
Son üye
mehmet_389
Geri