cnbrex
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Dehşet pahalı. Daha doğrusu aşırı dengesiz. 32GB RAM ne alaka 5060 lı giriş seviye sisteme.Beyler selam konuyu kısa tutucam yakın bir arkadasimin sistem almadan önce ısrarla bana sor dememe rağmen sormadan aldigi sistemi yorumlar mısınız bana göre ayni fiyata cok daha iyi bir sistem toplanabilir
pahalı geldi bana daBeyler selam konuyu kısa tutucam yakın bir arkadasimin sistem almadan önce ısrarla bana sor dememe rağmen sormadan aldigi sistemi yorumlar mısınız bana göre ayni fiyata cok daha iyi bir sistem toplanabilir
32 olmasında bir sakınca yok sadece oyun amaçlı kullanmıyor olabilirDehşet pahalı. Daha doğrusu aşırı dengesiz. 32GB RAM ne alaka 5060 lı giriş seviye sisteme.
İş yapmayı planlıyorsa daha da kötü, 5060 ve 7500F ile ne işi yapacak isterse 128GB RAMi olsun.pahalı geldi bana da
32 olmasında bir sakınca yok sadece oyun amaçlı kullanmıyor olabilir
belirtilmemiş ama Vram 12Gb ise local yapay zeka işlerinde veya proje geliştirmelerde hem 32Gb ram hemde ekran kartı mükemmel işler çıkarırİş yapmayı planlıyorsa daha da kötü, 5060 ve 7500F ile ne işi yapacak isterse 128GB RAMi olsun.
5060ın 8GB hariç VRAM seçeneği yok.bu fiyata Rx9060XT li sistem daha ucuza toplanabilirdi bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
belirtilmemiş ama Vram 12Gb ise local yapay zeka işlerinde veya proje geliştirmelerde hem 32Gb ram hemde ekran kartı mükemmel işler çıkarır
Benzer sistemi geçen vatan 52K falan mı ne vermişti 16gb rami vardı öyle düşün.Beyler selam konuyu kısa tutucam yakın bir arkadasimin sistem almadan önce ısrarla bana sor dememe rağmen sormadan aldigi sistemi yorumlar mısınız bana göre ayni fiyata cok daha iyi bir sistem toplanabilir
iş yapıyorum gayet yeterli 2x android emulator - ide ai hepsini kasmadan çalışıtırıyorum fazla küçümsedin sankiİş yapmayı planlıyorsa daha da kötü, 5060 ve 7500F ile ne işi yapacak isterse 128GB RAMi olsun.
Kötü bir alışveriş değil kesinlikle.Beyler selam konuyu kısa tutucam yakın bir arkadasimin sistem almadan önce ısrarla bana sor dememe rağmen sormadan aldigi sistemi yorumlar mısınız bana göre ayni fiyata cok daha iyi bir sistem toplanabilir