Ikinci El 9070xt Fiyat Artışları

Elimden geldiğince hiçbir şeyi 2. el almamaya çalışıyorum, gerekirse 2x veririm bu aç köpeklere bir lira kazandırmam.
Eskiden piyasanın bir kısmı maldı, belki bir enayi bulurum da ittiririm diye 2. el ürüne sıfır fiyatı çekiyolardı.
Şimdi millet böyle ilanları gördükçe bizim neyimiz eksik diye aynısını yapmaya başladı.
Gidin sıfır alın her şeyi, sıfırının yarı fiyatına bulmadıkça da 2. el hiçbir ürün almayın.
Ben al satçı aç köpekler evini döndürsün diye mücadele etmiyorum bu hayatta. Kimse kusura bakmasın.
aklıma direkt bu geldi king

Eklentiyi kendim yaptım ben ve birkaç arkadaşım kullanıyoruz, şu an sadece baktığımız bilgisayar parçaları var siz bakarsanız tabii ki sizinki de eklenecek, yine de isterseniz kişiye özel atabilirim özelden.
Valla güzel olur da ben parça bazlı araştırma yapmıyorum hazır bakıyorum. Yine de iş yapacaktır

Elimden geldiğince hiçbir şeyi 2. el almamaya çalışıyorum, gerekirse 2x veririm bu aç köpeklere bir lira kazandırmam.
Eskiden piyasanın bir kısmı maldı, belki bir enayi bulurum da ittiririm diye 2. el ürüne sıfır fiyatı çekiyolardı.
Şimdi millet böyle ilanları gördükçe bizim neyimiz eksik diye aynısını yapmaya başladı.
Gidin sıfır alın her şeyi, sıfırının yarı fiyatına bulmadıkça da 2. el hiçbir ürün almayın.
Ben al satçı aç köpekler evini döndürsün diye mücadele etmiyorum bu hayatta. Kimse kusura bakmasın.
enayi bulurum da olmadı be sanki kral

aklıma direkt bu geldi king

Ben bu konu yüzünden 6 ay banlı kaldım bu arada. Bana böcek diyen şahısa karşılık verdim diye. :D
Hacıgülün muhakeme yeteneği sıfır mod kadrosundan anca bu olur zaten.

enayi bulurum da olmadı be sanki kral

Yaptıkları şey bu. İkinci el bir ürünü sıfırından %30-35 daha ucuza vermiyorsan bu ahlaki değildir.
Adam sabah gelmiş sıcak fırsatlarda 28K ya düşmüş RX 9060 konusuna elimde var 25 e satarım diyor.
Bilmiyorum ben mi salağım, farklı bir durum mu var ortada. Ayıp bu.

İkinci ele param yetmedi gittim sıfır aldım. :D herkesin sattığı ekran kartı da özel model bu arada ha bi tane normal kart yok :D

hocamlar bu sıfır fiyatlarına da ekran kartına vermek istemiyor canım mesela sıfır kutusu faturası var 2 yıl garantisi var 5070 gördüm adam 38k yazmış alınır mı

valla sizi bilmem de ben 9070xt nitromu 45 den aşağı vermem şimdi satsam, satmam orası ayrı 5070 ti olmuş 80k . Siz amd stokları bitsin o zaman görün curcunayı..

fiyat gecmisi eklentisini atar mısın ? favorilere atmadanda gösteriyor süper olur
elbet vatandan ordan burdan kampanya olacak 40a taksitle 0 aldı millet kara cumada geliyor kesin biseyler cıkar.
Bu eklentiler sahibindende belirli bir süre ban atmıyormu ? , nasıl bypass ediyorsunz hocam.

Geri