Sapphire RX 9070 XT Nitro+ Ptt (Tulparlife) 49.755 TL

Bu mağaza hiç ghüven vermiyor hangi ürünü aratsam adamlarda var ve uygun fiyatlı. Birde ptt gibi bi yerde puan 7,3 nedir dikkatli olmakta fayda var

Satıcı:tulparlife 7.3puan
Platfrom E PTT avm

Arkadaşlar ben bu firmanin olayını çözdüm bir ara ürün aldım. Ürün sattiklariyla gönderdikleri farkli geldi. Sonra dediler ki piyasada arıyoruz bulursak değişim yapicaz dediler. Benim aldığım ürün de hiçbir yerde yoktu. Bence sarı siteden falan araştırıyorlar sıfır kapalı kutu tarzda ürünleri alip satıyorlar. Başka bi açıklaması yok.

Genelde kofti firmalar neden PTT Avm'de satış yapıyor? MH rezalet muhatap bulunmuyor öylece ortada kalıyorsun. En uzak THH bile en yakın çözüm oluyor :D .

almanızı asla önermiyorum ptt gibi kurumlardan

almanızı asla önermiyorum ptt gibi kurumlardan
ptt dediğin site aynı trendyol hepsiburada gibi satıcı bazlı bi e-ticaret platformu.Güvenilir satıcıdan aldıktan sonra bi problem olacağını sanmıyorum.Oem sistem aldım,fissler düdüklü,araç içi kamera gibi bir çok ürün aldık hiç bi problem yaşamadık

Yine tulparlife. Uzak durun.

ptt dediğin site aynı trendyol hepsiburada gibi satıcı bazlı bi e-ticaret platformu.Güvenilir satıcıdan aldıktan sonra bi problem olacağını sanmıyorum.Oem sistem aldım,fissler düdüklü,araç içi kamera gibi bir çok ürün aldık hiç bi problem yaşamadık
Satıcı güvenilir değil. Açıkçası PTT'de müşteri arkasında duracak bir firma değil. Hatta fon olaylarına bakarsanız, devlete ve yandaşlarına bağlı her kurumdan uzak durunuz. PTT kargo çalışanları da en berbatı, kalıcı yerleri olduğundan memurlar gibi lay lay lom.

Trendyol, Hepsiburada ve Amazon ile aralarında dağlar var. Bu firmaları mesela Twitter'da yazdığınız an sorununuzu 1 hafta içinde çözerler. Ama PTT ulaşabileceğiniz bir şey yok. Sipariş iptali ve iade seçeneğine ait sitede arayüz bile yok. Dolandırıldığınızla kalırsınız, PTT tercih etmeleri tesadüf değil yani.

Ha kargosuz ucuz diye Trendyol'da aynı ürünü 8-9 puanlı yer ₺500 satarken, PTT ₺400 satıyorsa gidin alın. Ama pahalı ürünleri değil, ıvır zıvırı alın.

Son düzenleme:
Satıcı güvenilir değil. Açıkçası PTT'de müşteri arkasında duracak bir firma değil. Hatta fon olaylarına bakarsanız, devlete ve yandaşlarına bağlı her kurumdan uzak durunuz. PTT kargo çalışanları da en berbatı, kalıcı yerleri olduğundan memurlar gibi lay lay lom.

Trendyol, Hepsiburada ve Amazon ile aralarında dağlar var. Bu firmaları mesela Twitter'da yazdığınız an sorununuzu 1 hafta içinde çözerler. Ama PTT ulaşabileceğiniz bir şey yok. Sipariş iptali ve iade seçeneğine ait sitede arayüz bile yok. Dolandırıldığınızla kalırsınız, PTT tercih etmeleri tesadüf değil yani.

Ha kargosuz ucuz diye Trendyol'da aynı ürünü 8-9 puanlı yer ₺500 satarken, PTT ₺400 satıyorsa gidin alın. Ama pahalı ürünleri değil, ıvır zıvırı alın.

Ben satıcısına bakıyorum Google'da aratıp veya diğer plarformdaki puanına,yorumlarına bakıp ona göre alıyorum alışveriş sitelerinden.Belki komik gelebilir kimse memnun değil ama yaşadığım şehirde en hızlı kargoyu PTT getiriyor küçük şehir diye sanırım😀

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,293
Üyeler
204,411
Son üye
onderkarbuz
Geri