Efantana
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Baz modeller bu fiyatta iken iyi duruyor, sıfır almak isteyenler değerlendirebilir.
Satıcı sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum.
bu tarz yüksek bütçeli ürünlerde yasal satıcı ve yasala yakın firmalar bakılmalı mermer yada hıyar gelme riski her zaman mevcut.Baz modeller bu fiyatta iken iyi duruyor, sıfır almak isteyenler değerlendirebilir.
ptt dediğin site aynı trendyol hepsiburada gibi satıcı bazlı bi e-ticaret platformu.Güvenilir satıcıdan aldıktan sonra bi problem olacağını sanmıyorum.Oem sistem aldım,fissler düdüklü,araç içi kamera gibi bir çok ürün aldık hiç bi problem yaşamadıkalmanızı asla önermiyorum ptt gibi kurumlardan
Mükemmel 2 li hocam. Bu güne kadar 3 defa alış veriş yaptım 1 kere yanlış ürün geldi diğerinde kargom kayboldu birde 1 ay bekledik iade içinSatıcı:tulparlife 7.3puan
Platfrom E PTT avm
Satıcı güvenilir değil. Açıkçası PTT'de müşteri arkasında duracak bir firma değil. Hatta fon olaylarına bakarsanız, devlete ve yandaşlarına bağlı her kurumdan uzak durunuz. PTT kargo çalışanları da en berbatı, kalıcı yerleri olduğundan memurlar gibi lay lay lom.ptt dediğin site aynı trendyol hepsiburada gibi satıcı bazlı bi e-ticaret platformu.Güvenilir satıcıdan aldıktan sonra bi problem olacağını sanmıyorum.Oem sistem aldım,fissler düdüklü,araç içi kamera gibi bir çok ürün aldık hiç bi problem yaşamadık
Ben satıcısına bakıyorum Google'da aratıp veya diğer plarformdaki puanına,yorumlarına bakıp ona göre alıyorum alışveriş sitelerinden.Belki komik gelebilir kimse memnun değil ama yaşadığım şehirde en hızlı kargoyu PTT getiriyor küçük şehir diye sanırımSatıcı güvenilir değil. Açıkçası PTT'de müşteri arkasında duracak bir firma değil. Hatta fon olaylarına bakarsanız, devlete ve yandaşlarına bağlı her kurumdan uzak durunuz. PTT kargo çalışanları da en berbatı, kalıcı yerleri olduğundan memurlar gibi lay lay lom.
Trendyol, Hepsiburada ve Amazon ile aralarında dağlar var. Bu firmaları mesela Twitter'da yazdığınız an sorununuzu 1 hafta içinde çözerler. Ama PTT ulaşabileceğiniz bir şey yok. Sipariş iptali ve iade seçeneğine ait sitede arayüz bile yok. Dolandırıldığınızla kalırsınız, PTT tercih etmeleri tesadüf değil yani.
Ha kargosuz ucuz diye Trendyol'da aynı ürünü 8-9 puanlı yer ₺500 satarken, PTT ₺400 satıyorsa gidin alın. Ama pahalı ürünleri değil, ıvır zıvırı alın.
![]()
Epttavm Çalışmayan 3D Tarayıcı Ve Haksız İade Reddi
PttAVM için yazılan 'Epttavm Çalışmayan 3D Tarayıcı Ve Haksız İade Reddi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da PttAVM hakkında şikayet yazmak için tık...www.sikayetvar.com