bunlarda sistem yanacak ama biliyon dimi özellikle o 5070ti a allah yardım etsin sff kart hemde skjbfjkndjlfn 75 80 in altını görmez garibimLian li dan b4 ve jonsbo z20 gibi kasalara bakıyorum ve fena gözükmüyor gerçekten.
bunlarda sistem yanacak ama biliyon dimi özellikle o 5070ti a allah yardım etsin sff kart hemde skjbfjkndjlfn 75 80 in altını görmez garibimLian li dan b4 ve jonsbo z20 gibi kasalara bakıyorum ve fena gözükmüyor gerçekten.
O kadar fark olur mu yabunlarda sistem yanacak ama biliyon dimi özellikle o 5070ti a allah yardım etsin sff kart hemde skjbfjkndjlfn 75 80 in altını görmez garibim
valla ben şuan asus tuf 5070ti kullanıyorum başta msi ventus almıştım ucuz diye normal atx kasada bile 70 derecenin altını görmüyodu. sff kartlar maalesef sıcak çalışıyo bide micro atx kasada boşta 65-70 oyunda 75-80 i rahat görürO kadar fark olur mu ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Taciz suç mu ya
www.asus.com
Hocam benim aradığım gibi değil maalesefBen Asus A32 Plus kasa aldım memnunum.
![]()
ASUS A32 PLUS Case|Kasa|ASUS Türkiye
The ASUS A32 PLUS ATX case offers support for 360mm radiators and 420mm graphics cards, with Black or White color options, four pre-installed ARGB fans and cleawww.asus.com
Hocam maalesef baştan hata yaptık yok uzun. Xpg core reactor 2 1200w var.Hocam sfx PSU varmı, bende bir ara bakınmıştım ama PSU fiyatlarını görünce caydım. Küçük kasa işine gireceksen baştan haritanı çiz, nereye ne koyacağın belli olsun
Hocam benim zotac 5070 ti sff in sıcaklıkları gerçekten çok iyiydi. Allah var bir gün çok ısındığını görmedim. Undervolt yaptım. 885 mv ve 2.9 ghz de stabil çalışıyordu kart ve serindi gerçekten.bunlarda sistem yanacak ama biliyon dimi özellikle o 5070ti a allah yardım etsin sff kart hemde skjbfjkndjlfn 75 80 in altını görmez garibim
Hocam jonsbo z20 alacağım muhtemelen. Attığınız kasa biraz büyük kalıyor benim için![]()
TRYX FLOVA F50 Bilgisayar Kasası
Bilgisayar Bileşenleri Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis...wraithesports.com
Hocam ch260 lian li dan a3 daha iyi değil mi kompaktlık olarak?TRYX FLOVA F50 mid-tower kocaman bir kasa. Ayrıca o fiyatı hak etmeyen bir kasa. Cross-flow fan sessiz ama hiç hava çekmiyor desem yeridir. Sessizliği aldatıcı, soğutma başarımı çok düşük. Kasaya ekstra fanlar bağlamak mecburi. Öndeki kumaştan hava geçmediği için önüne takacağınız fanlar da işlevsiz kalıyor. Bir hevesle aldım, 2 hafta deneyimledim. Şimdi öylece duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
360 sıvı soğutma desteğiyle ASUS Prime AP201 Tempered Glass bence hesaplı ve soğutma başarımı en iyi kasa. Alta 3 tane 12cm. fan, üste 360 sıvı soğutma ile rakipsiz bir soğutma performansı elde ediyorsunuz.
Lian li dan a3 case alacaktım siyah ahşap versiyonunu ama gereğinden çok uzun olduğu için istediğim küçüklükte değil gibi. Jonsbo z20 atx güç kaynağını destekliyor diye biliyorum.Jonsbo, altta ve üstte 2 fan destekliyor. 240 mm. radyatör desteği var. Ve emin değilim ama sanırım SFX güç kaynağı destekliyor.
Asus ve Lian Li ise altta ve üstte 3 fan, 360 mm. radyatör ve ATX güç kaynaklarını destekliyor.
Elinizde SFX bir güç kaynağı yoksa Jonsbo kasa birde güç kaynağı masrafı açar.
Bence görünüm olarak en güzeli Lian Li Wood Edt Siyah.