Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 889
alırken yandaTeşekkürler aldım ama durumu neydi nereden kontrol ediyorduk bilemedim
alırken yandaTeşekkürler aldım ama durumu neydi nereden kontrol ediyorduk bilemedim
hocam ben edirnedeyim o taraftan bir alışveriş yapıcam o yüzdenNe için yardım
ben f80 var yanına alsam çirkin durur mu acabaMonitör tutucu amortisörlü ihtiyacı olan kaçırmasın
https://www.amazon.com.tr/dp/B07F1TKPKZ?tag=anlikfirsat02-21
durur bence. memnunsanız aynısından alsanız daha iyi.ben f80 var yanına alsam çirkin durur mu acaba
indirimde almıştım 800e falan. ondan şuan alasım yok yine indirim gelirse aynı fiyata kuponum var 175 tl.durur bence. memnunsanız aynısından alsanız daha iyi.
siyahı bitmiş ama outlet beyazı var:indirimde almıştım 800e falan. ondan şuan alasım yok yine indirim gelirse aynı fiyata kuponum var 175 tl.
north bayou ile arasında kalite farkı var mıdır ?Kapın beyler çok kaliteli bir monitör tutucu
BONTEC 13-32 İnç Gazlı Amortisörlü Tekli Monitör Kolu, 9 kg’a Kadar, Tam Hareketli, VESA 75x75/100x100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
BONTEC 13-32 İnç Gazlı Amortisörlü Tekli Monitör Kolu, 9 kg’a Kadar, Tam Hareketli, VESA 75x75/100x100 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Nb kalitesi gibi hocam tasarımı farklı f80 gibi h100 türü aparatlar daha işlevsel geliyor yükseklik açısındannorth bayou ile arasında kalite farkı var mıdır ?