ne bu gizem anlamadım. eğer öyle bir fırsat varsa yapıştır. sana özel değilse , paylaş faydalanalım...hayır bana özel değil![]()
MSİ 1 haftada kartlara zam yaptı o yüzden fiyatlar hızla artıyor.düşsün artık fiyatlar bunlar nedir ya
Daha yeni başladı, hala eski stokla paçal yaparak fiyatları kademeli çekiyorlar yukarı, hatta amd daha başlamadı bile sayılır, 2028 e kadar yukarı devamdüşsün artık fiyatlar bunlar nedir ya
Donanımlarda kdv dışında ötv veya gümrük vergisi vs yokİyiki zamanında 9070xt aldım. Bayadır bakmıyordum içinde ram olan her cihazın fiyatı uçmuş. Yapay zeka şirketlerinden kullanıcılara sıra gelmiyor üstüne Türkiye'de saçma sapan vergiler...
KDV vergi değil miDaha yeni başladı, hala eski stokla paçal yaparak fiyatları kademeli çekiyorlar yukarı, hatta amd daha başlamadı bile sayılır, 2028 e kadar yukarı devam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Donanımlarda kdv dışında ötv veya gümrük vergisi vs yok
O bize özel değil Avrupa'dan uzak doğuya kadar çoğu yerde var, misal almanya da %19 bizde %20KDV vergi değil mi
1- sistemde 5080 istemiyordum64’e haziranda 5080 vardı. Bence de mantıksız olmuş.