AMD Ryzen 7 9800x3d CPU ve RTX 5080 İçinde Olan Kasa Nasıl Olmuş?

Yawhehe

80+
Reaksiyon skoru
3
Başlıktanda anlaşılacağı kasanın özellikleri ekte buyrun;

Ekler

• sistem2.webp
    sistem2.webp
    56.6 KB · Hit: 173
kaç taksit?

Başlıktanda anlaşılacağı kasanın özellikleri ekte buyrun;
Ben parça seçimlerini beğendim ama şunları değiştirebilirsin istersen. Patriot viper venom 2x16 al sanırım 28k ya frlan denk geliyor. Az da olsa para paradır. Anakart olarak gigabyte b850m force önereceğim ama lasa arx bir kasa olduğu için emanet gibi kalabilir. O yüzden anakart tercihini daha uygun bir b850 anakart ile yapabilirsin. Psu güzel ama nzxt yeni olan versiyonuna bir bak derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nzxt nin yeni platformunu kullanıyor galiba ama onu @yusuf7878 hocama sorsak daha iyi olur. Bu attığım parçalar üzerinden aşağı yukarı düzenlemesi yapabilirsin. Ram olarak patriot viper venom 2 x16 tercih et bence. Fiyatı azda olsa daha uyguna geliyor.

Son düzenleme:
Ben parça seçimlerini beğendim ama şunları değiştirebilirsin istersen. Patriot viper venom 2x16 al sanırım 28k ya frlan denk geliyor. Az da olsa para paradır. Anakart olarak gigabyte b850m force önereceğim ama lasa arx bir kasa olduğu için emanet gibi kalabilir. O yüzden anakart tercihini daha uygun bir b850 anakart ile yapabilirsin. Psu güzel ama nzxt yeni olan versiyonuna bir bak derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nzxt nin yeni platformunu kullanıyor galiba ama onu @yusuf7878 hocama sorsak daha iyi olur. Bu attığım parçalar üzerinden aşağı yukarı düzenlemesi yapabilirsin. Ram olarak patriot viper venom 2 x16 tercih et bence. Fiyatı azda olsa daha uyguna geliyor.
kioxa m2 ssd 17 küsür liraya bulmuşum 14bin okuma yazma çok aramıyorum oda makul
anakart x870 taraftarıyım ileriye dönük olması için
ramler de patriot'tu aslında ısınma sıkıntısı var galiba diye okudum birşeyler ama dersen ki ben kullanıyorum öyle bişey yok değiştiririm onuda
nzxt nin psu ya sıcak bakabilirim alabilirm yani bir de
x870 i b850 ile neden değiştiriyorum bilgilendirir misin?

İki gün önce 86 bin liraya Gainward RTX 5080 vardı. Bu gece itibariyle Akakçe, en ucuz MSI RTX 5080 16G Ventus 3X OC 95.323 lira.
En ucuz RTX 5070 Ti 78 bin lira. Bence, RTX 5070 Ti ile RTX 5080 arasındaki performans farkı 18 bin lira etmez.

Pahalı Ve En iyisi deil

Daha iyisi yapılır

kioxa m2 ssd 17 küsür liraya bulmuşum 14bin okuma yazma çok aramıyorum oda makul
anakart x870 taraftarıyım ileriye dönük olması için
nzxt nin psu ya sıcak bakabilirim alabilirm yani bir de
x870 i b850 ile neden değiştiriyorum bilgilendirir misin?
X870 ile B850 aynı kontrolcüyü kullanır. Temelde 3 farkı vardır. X870 işlemcilerde USB4, Bluetooth 6 ve Wifi 7 var.

Ekran kartı pahalı geldi, onun dışında iyi. Ekran kartı fiyatı da artık normalde olabilir, bilmiyorum.

Fiyatı dışında güzel ama oyun oynanacaksa bu kadar uçmaya bence gerek yok bir de tavsiyem olarak şu bütçede kioxia kullanacağıma hdd kullanırım daha iyi.

Geri