Aşır aşorı gereksiz pahalıBaşlıktanda anlaşılacağı kasanın özellikleri ekte buyrun;
Ben parça seçimlerini beğendim ama şunları değiştirebilirsin istersen. Patriot viper venom 2x16 al sanırım 28k ya frlan denk geliyor. Az da olsa para paradır. Anakart olarak gigabyte b850m force önereceğim ama lasa arx bir kasa olduğu için emanet gibi kalabilir. O yüzden anakart tercihini daha uygun bir b850 anakart ile yapabilirsin. Psu güzel ama nzxt yeni olan versiyonuna bir bak derim.Başlıktanda anlaşılacağı kasanın özellikleri ekte buyrun;
toplu değil tek tek almaya çalışıyorumkaç taksit?
Hazırlayabilir misin benim listeye yakın bir kasa? Buyrun bekliyorum.Aşır aşorı gereksiz pahalı
kioxa m2 ssd 17 küsür liraya bulmuşum 14bin okuma yazma çok aramıyorum oda makulBen parça seçimlerini beğendim ama şunları değiştirebilirsin istersen. Patriot viper venom 2x16 al sanırım 28k ya frlan denk geliyor. Az da olsa para paradır. Anakart olarak gigabyte b850m force önereceğim ama lasa arx bir kasa olduğu için emanet gibi kalabilir. O yüzden anakart tercihini daha uygun bir b850 anakart ile yapabilirsin. Psu güzel ama nzxt yeni olan versiyonuna bir bak derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.787,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Nzxt nin yeni platformunu kullanıyor galiba ama onu @yusuf7878 hocama sorsak daha iyi olur. Bu attığım parçalar üzerinden aşağı yukarı düzenlemesi yapabilirsin. Ram olarak patriot viper venom 2 x16 tercih et bence. Fiyatı azda olsa daha uyguna geliyor.
X870 ile B850 aynı kontrolcüyü kullanır. Temelde 3 farkı vardır. X870 işlemcilerde USB4, Bluetooth 6 ve Wifi 7 var.kioxa m2 ssd 17 küsür liraya bulmuşum 14bin okuma yazma çok aramıyorum oda makul
anakart x870 taraftarıyım ileriye dönük olması için
nzxt nin psu ya sıcak bakabilirim alabilirm yani bir de
x870 i b850 ile neden değiştiriyorum bilgilendirir misin?
senin listeyide bekliyorum o zamanPahalı Ve En iyisi deil
Daha iyisi yapılır
Asus'un 90 bin liraydı 3 hafta önce şimdi de bu fiyat dahada yükselecek gibiEkran kartı pahalı geldi, onun dışında iyi. Ekran kartı fiyatı da artık normalde olabilir, bilmiyorum.