Kasam Ne Kadar Eder Bilmiyorum?

Ekran kartı 18
İşlemci 8
Ram 4
Anakart 3k devam edebilirim istersen

Ekran kartı 18
İşlemci 8
Ram 4
Anakart 3k devam edebilirim istersen
Elindeki kart sapphiremi bilmiyoruz 18k diyemezsin, işlemciye 8 veriyolarsa cahiller ayrıca tek tek satılan fiyattan yorumlama kasa halinde satarken değer kaybeder

Hocam arkadaş hazır kasa halinde satıyor sen gidip tek tek fiyatlarına bakıyorsun, toplu sattığı için değer kaybediyor. Tek tek satacaksa uğraşssın cebine 35,40 a yakın para girer ama kasa halinde satıyorsa su kasaya 40 verenin aklını öpeyim yerinde olsam kartı ayrı satar kalanı toplu satarım
Vallaha tr de çok şişik piyasa koysun alan olur yazmayan olursa azaltır adam kendi elindeki parçayı satabileceği en iyi fiyatın ne olduğunu söylüyorum

Vallaha tr de çok şişik piyasa koysun alan olur yazmayan olursa azaltır adam kendi elindeki parçayı satabileceği en iyi fiyatın ne olduğunu söylüyorum
45 neresi senin saydıkların neresi hocam adama boş umut verme ha dediğin gibi koysun 36 ya azcık göz oyunuyla 33 e satsın ama 40-45 abart

Elindeki kart sapphiremi bilmiyoruz 18k diyemezsin, işlemciye 8 veriyolarsa cahiller ayrıca tek tek satılan fiyattan yorumlama kasa halinde satarken değer kaybeder
Nitro+ modeli başka var mı benim bildiğim yok tr de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

45 neresi senin saydıkların neresi hocam adama boş umut verme ha dediğin gibi koysun 36 ya azcık göz oyunuyla 33 e satsın ama 40-45 abart
Bence bu piyasada satabilir

Doğru söylüyosun nitro + sapphirenin, yerinde olsam kartı ayrı satarım çok güzel para eder

Yani sabır işi acelesi yoksa bende olsam 40a yazarım dursun 2 ay unuturum orda, ama satıp hemen kasa alacaksa yenisinden, 35-32 arası satsın

SSD ile 32 HDD de 2k fln ediyo 34 sistem parçaları bunlara PSU kasa soğutma eklenmemiş bile

SSD ile 32 HDD de 2k fln ediyo 34 sistem parçaları bunlara PSU kasa soğutma eklenmemiş bile
Psu kasa soğutma muhtemelen hazır 750w kasalardan olabilir içinde dandirik psu olan soğutmada sıvımı bilmiyoruz, o yüzden edeceğini sanmıyorum para. Ama şayet kasa güzel bişeyse psu da essahlı modellerdense ozaman 40a dayanır

Onları bilmiyorum ama bunlarla beraber 40 a satabilir güzel parçalarsa sıvı soğutma fln da üstüne monitör var bence satabilir sen bak sahibindene bu Fiyat bandında varmı

Psu kasa soğutma muhtemelen hazır 750w kasalardan olabilir içinde dandirik psu olan soğutmada sıvımı bilmiyoruz, o yüzden edeceğini sanmıyorum para. Ama şayet kasa güzel bişeyse psu da essahlı modellerdense ozaman 40a dayanır
Ben sahibindendeki ilanlara göre yorum yaptım açıkçası 40 a bence satar iyi ürünlerse 45 diyebilirsin monitörle beraber hatta 45 den fazla bile diyebilirsin

Kasa için only 50k vermek abartı olur ama only kasa için 40k mantıklı ve ederi fiyat 45 den başlayıp azaltabilir

Onları bilmiyorum ama bunlarla beraber 40 a satabilir güzel parçalarsa sıvı soğutma fln da üstüne monitör var bence satabilir sen bak sahibindene bu Fiyat bandında varmı

Ben sahibindendeki ilanlara göre yorum yaptım açıkçası 40 a bence satar iyi ürünlerse 45 diyebilirsin monitörle beraber hatta 45 den fazla bile diyebilirsin

Kasa için only 50k vermek abartı olur ama only kasa için 40k mantıklı ve ederi fiyat 45 den başlayıp azaltabilir
Dediğin gibi parçalar iyi markaysa sadece kasa 35-40 gider,

Bence ederi ortalama 40k tabi ekran kartının ilk sahibiyse malum mining konusu var mining yapılmış ekran kartıda alınır ama ne kadar süre kullanıldığı önemli misal ben tuf 6800xt almıştım 8 ay kadar mining de kullanılmış garantisi devam ediyordu . Ama öyle veya böyle ne kadar güçlü olsada eski sisteme para veriyorsunuz ölü yatırım yani ben 13600k 32gb ddr4 ram 512 ssd z790 anakart 9060xt gigabyte 16gb ekran kartı 360mm soğutucu sistemi 50k ya 2 ayda zor sattım bileşenlerde kaliteliydi .

Anakart:Asus Prime B550M-K
işlemci: Amd Ryzen 7 5800X 8-Core Processor
Ram:G-Skill 8x2 16 gb ram
Ekran kartı: Amd Radeon RX 6900 XT Nitro Plus 16 g
Ssd:512 gb
Hdd: 2 TB
Ekran olarak msi 31.5 inç 2 k ekranı mevcut 170 hz dir jelatinleri dahi üzerinde sizce kasam ne kadar eder yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden herkese.
40k ya satılır altına zarar edersin

Geri