Yardım 2 Haftalık OLED Monitörde Sıkışık Pixel Oluştu, Değişim Yaparlar mı ?

Shadout

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
incehesap gaming gecesinden aldığım gigabyte go27q24a oled monitörümde sıkışık piksel oluştu(tahminimce). Kırmızı ve mavi ekranda tamamen kayboluyor ama yeşil ekranda kendini belli ediyor. Değişim yaparlar mı ? 18 Eylül'de aldım.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-10-04 at 23.52.56.webp
    WhatsApp Image 2026-10-04 at 23.52.56.webp
    579.2 KB · Hit: 202
Son düzenleme:
Merhaba, ölü değil de sıkışık piksel gibi duruyor, sonradan mı oldu?

İncehesapla bir görüş, epeyce süre geçmiş, sorun çıkarabilirler.

Merhaba, ölü değil de sıkışık piksel gibi duruyor, sonradan mı oldu?

İncehesapla bir görüş, epeyce süre geçmiş, sorun çıkarabilirler.
Sonradan oldu. Sıkışık pixel ne oluyor ?

Alt piksellerden biri veya daha fazlasının, sabit bir şekilde, genelde aynı renkte takılı kalması. Bazı düzeltme yöntemleri ama var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum.

Nette araştır biraz, kafana yatarsa denersin.

Alt piksellerden biri veya daha fazlasının, sabit bir şekilde, genelde aynı renkte takılı kalması. Bazı düzeltme yöntemleri ama var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum.

Nette araştır biraz, kafana yatarsa denersin.
monitörde piksel temizleme var o işe yarar mı ? 4 Saat açık kalması gerekiyormuş ama şu an yapamıyorum

monitörde piksel temizleme var o işe yarar mı ? 4 Saat açık kalması gerekiyormuş ama şu an yapamıyorum
hocam merhaba, ürünü kurcalamayın fazla yarın teknik destekle görüşün onlar çözüm bulurlar.

Piksel tazeleme 10-30 dk sürüyor 4 saat değil.

Piksel tazeleme 10-30 dk sürüyor 4 saat değil.
onu dememiştim 4 saat ekran açık olmayınca manuel başlatmıyor. Az önce manuel başlattım monitör kapandı ışığı turuncu yanıp söndü 3-5dk falan sürdü geri açıldı ama hala aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kırmızı ve mavi ekranda tamamen kayboluyor ama yeşil ekranda kendini belli ediyor

onu dememiştim 4 saat ekran açık olmayınca manuel başlatmıyor. Az önce manuel başlattım monitör kapandı ışığı turuncu yanıp söndü 3-5dk falan sürdü geri açıldı ama hala aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kırmızı ve mavi ekranda tamamen kayboluyor ama yeşil ekranda kendini belli ediyor
Kendi oto yapıyor, evet. Manuel de başlatılabiliyor.

Sıkışmış piksel uygulamalar var, düzelen de var, düzelmeyen de. Kesin çözüm değil.

Değişim/garanti tek yol gibi. Bir de 14 gün bitince olmuş? Şansa bak.

Dün İncehesap destek talebi oluşturdum değişim için, dönüş bekliyorum. Değişimle de uğraşmak istemiyorum çok uzun sürer büyük ihtimalle o yüzden kendim geçirebilsem güzel olurdu.

İnce hesap aynı gün gönderseniz de kabul etmiyor. THH ile kazanmıştım ben aynı durumda. Ama o da 3-5 ay sürebilir.

Servis ile görüşün. ücretsiz gönderim ve rapor sonrası değişim oluşabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,992
Üyeler
204,580
Son üye
emiraann
Geri