Yardım 50-70k Civarına Laptop Önerisi

arda.wqqp

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
486
Arkadaşlar bu fiyat aralığında alabiliceğim ekran kartı iyi (en azından 100w+) ve en az 16gb ram 1 tb ssd olan bi laptop önerebilir misiniz bilgisayar programcılığı veya onun türevi bir şey okuyacağım muhtemelen ek olarak oyun oynamak için alıyorum ama oynayacağım oyunlar valorant, beamng, gta v tarzı şeyler olur yani hikayeli oyun sevmiyorum zaten ve sizce bu gamegaraj modellerini almak mantıklı mı kullanan var mı aşırı fiyat performans duruyolar

hocam bende 32 gb ramli 5070 li i7 13700hx li monster var 64500 e koydum 380 gün garantisi var ve sıfırdan farksız 35 saat kullanım süresi var bakailrsiniz ilgilenirseniz diye söyledim kayseride veya nevşehirde tanıdığınız varsa elden teslim edebilrim

hocam bende 32 gb ramli 5070 li i7 13700hx li monster var 64500 e koydum 380 gün garantisi var ve sıfırdan farksız 35 saat kullanım süresi var bakailrsiniz ilgilenirseniz diye söyledim kayseride veya nevşehirde tanıdığınız varsa elden teslim edebilrim
hocam peşin alma imkanım yok

tamamdır hocam allah kolaylık versin piyasa uçtu valla inşalah yakalarsınız bi fırsat biraz tetikde kalın çıkıyor arada iyi fırsatlar

tamamdır hocam allah kolaylık versin piyasa uçtu valla inşalah yakalarsınız bi fırsat biraz tetikde kalın çıkıyor arada iyi fırsatlar
hocam işte bi de daha işe giricem de işe girdikten sonra alacam yani çok korkuyorum fiyatlar uçar diye ama napalım mecbur alacaz bi şekil

Malesef ülkede Ekran Kartı fiiyatları gibi Laptop fiyatlarıda uçtu.3-4 ay önce 45K olan Laptop şuan 65K.

delirecem en ucuzu n11de orda da sadece 3 taksit oluyor peşini fiyatına diğer yerlerde fiyatı 80k ya çıkıyor n11de de 3ten fazla taksit yapınca 80lere çıkıyo zaten
Haklısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,546
Üyeler
204,741
Son üye
yiidd_
Geri