Yaptığınız Herhangi Bir Koleksiyon Varmı

Kitap koleksiyonu yapıyorum, hele hasan ali yücel klasikler dizesi serisi beni benden alıyor görsellik ve kalite açısından
hocam klasik önerir misin bana çok sıkıcı geliyorlar bana sarıcı sıkıcı olmayan klasik ne önerirsin bende şuan 1984 var sineklerin tanrısı, kumarbaz ve suç ve ceza var ama hangisini okuyayım ve senin önerin ne

parfüm ve deodorant şişelerini biriktiriyorum koleksiyon sayılmaz fazla ama bazen ekran kartını kutulu alıyorum yukseltecek zamanı kutusuz satıyorum kutusunu da koleksiyonluk saklıyorum
Bendede enerji içeceği tadini sevmem yada içmem tasarımları hoşuma gidiyor

Çizgi roman koleksiyonu yapıyordum, artık fiyatlar çok pahalı olduğu için 1-1.5 yıldır falan aktif alım yapmıyorum.

hocam klasik önerir misin bana çok sıkıcı geliyorlar bana sarıcı sıkıcı olmayan klasik ne önerirsin bende şuan 1984 var sineklerin tanrısı, kumarbaz ve suç ve ceza var ama hangisini okuyayım ve senin önerin ne
Hocam ben saydıklarından birkaçını okudum. 1984 güzeldi.

Hocam 1984 okuyun ilk önce ondan sonra suç ve ceza okumanız daha iyi olur.

Önerebileceğim klasikler ise; monte kristo kontu, beyaz geceler, budala ve sefiller diyebilirim. Daha sefilleri okumadım sadece tiyatrosuna gitmiştim ama konusu hoşuma gitti, okuduğum kitap bitsin ona başlicam.

Son düzenleme:
ben maket savaş gemisi tank savaş uçağı falan almak isterdim de daha nasip olmadı

ilkokuldayken taso koleksiyonum vardı oynaya oynaya çoğu kırıldı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Uzun süredir oyuncak araba koleksiyonu yapıyordum bi kaç gün once karsima çıkan pokemon kart açılımı videoları gördüm ve heves edip sipariş ettim gelince açacağım fakat gercekten bütçeyi zorlayan şeyler 19 yaşinda öğrenciyim yazin kenara attiğim ve aldiğim burslar ile ne kadar devam edebilirsem, Sizinde takıntılı olduğunuz bir koleksiyon varmı
Eski evde Bilgisayar Ekipman Kutuları idi,Kentsel Dönüsüme girdi.

Hot wheels ve Kart destesi koleksiyonum var şimdi çakmak veya pokemon kartlarına başlayacağım ama fiyatlar baya pahalı.

koleksiyon değilde ilk motorumla aldığım benzin fişlerinin çoğunu saklıyorum anı kalsın diye

saat istiyodum pahalı geldi almayı kestim. yerine daha az pahalı çakı koydum. he bi de yerinden alınmış güzel magnetleri severim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,503
Üyeler
204,733
Son üye
mticrayzen4
Geri