Anladım alanım var şuana kadar her zaman %100 kullandım iki klavye boyutundan birine geçeceğim ama karar veremedim tam olarakAlanın varsa ve alıştıysan büyük her zaman daha iyidir . %60 kesinlikle önermiyorum
Anladım kral elim çok büyük sayılmaztamamen eline bağlı iyi diye bir şey yok
%75 altıana düşme oyun dan oyuna klavye degiştirirsin artık%75 klavye mi yoksa %96 mı daha iyi?
Anladım kral oyundan oyuna nasıl klavye değiştiricem onu anlamadım bende şuanda klavye de yok zaten%75 altıana düşme oyun dan oyuna klavye degiştirirsin artık
Evet kullanmıyorum gerek yok hocam nenim de gönlümden %75 geçiyor ama tuşlar çok sıkışık olduğu için bu tarz klavyeler için yani %100 olmayanlar için yanlışlıkla başka tuşlara basma olayı oluyormuş.Numpad kullanmıyorsan %75 masada çok yer açıyor, bence %75 al
Hocam alışma süreci maksimum 3-4 gün sürüyor inan bana. İlk gün biraz garip gelebilir ama elin alışınca %100 klavyelere bir daha dönmek istemiyorsun bile.Evet kullanmıyorum gerek yok hocam nenim de gönlümden %75 geçiyor ama tuşlar çok sıkışık olduğu için bu tarz klavyeler için yani %100 olmayanlar için yanlışlıkla başka tuşlara basma olayı oluyormuş.
İnşallah alışırım hocam teşekkür ederimHocam alışma süreci maksimum 3-4 gün sürüyor inan bana. İlk gün biraz garip gelebilir ama elin alışınca %100 klavyelere bir daha dönmek istemiyorsun bile.