%75 Mi Yoksa %96 Klavye mi?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
640
%75 klavye mi yoksa %96 mı daha iyi?

Alanın varsa ve alıştıysan büyük her zaman daha iyidir . %60 kesinlikle önermiyorum

tamamen eline bağlı iyi diye bir şey yok

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Alanın varsa ve alıştıysan büyük her zaman daha iyidir . %60 kesinlikle önermiyorum
Anladım alanım var şuana kadar her zaman %100 kullandım iki klavye boyutundan birine geçeceğim ama karar veremedim tam olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamen eline bağlı iyi diye bir şey yok
Anladım kral elim çok büyük sayılmaz

Ben %75 öneririm, %100 gerek yok. Hatta ileride bir iş için numpad lazım olursa, kablosuz sadece numpad klavyeler var onlardan alıp çekmecende tutabilirsin.

Ayrıca %75 tarafında çok daha fazla seçeneğin var. Tam boyuta düştüğünde ya iyi bir klavyede bilek desteği olmuyor. Ya tuşları ışık geçirsin istiyorsan modeller aşırı sınırlanıyor ve o modellerin de switchleri kaliteli olmuyor gibi gibi sıkıntıları var.

• Beğen
Numpad kullanmıyorsan %75 masada çok yer açıyor, bence %75 al

• Muhteşem
Numpad kullanmıyorsan %75 masada çok yer açıyor, bence %75 al
Evet kullanmıyorum gerek yok hocam nenim de gönlümden %75 geçiyor ama tuşlar çok sıkışık olduğu için bu tarz klavyeler için yani %100 olmayanlar için yanlışlıkla başka tuşlara basma olayı oluyormuş.

Evet kullanmıyorum gerek yok hocam nenim de gönlümden %75 geçiyor ama tuşlar çok sıkışık olduğu için bu tarz klavyeler için yani %100 olmayanlar için yanlışlıkla başka tuşlara basma olayı oluyormuş.
Hocam alışma süreci maksimum 3-4 gün sürüyor inan bana. İlk gün biraz garip gelebilir ama elin alışınca %100 klavyelere bir daha dönmek istemiyorsun bile.

• Muhteşem
%75 babadır

• Muhteşem
Hocam alışma süreci maksimum 3-4 gün sürüyor inan bana. İlk gün biraz garip gelebilir ama elin alışınca %100 klavyelere bir daha dönmek istemiyorsun bile.
İnşallah alışırım hocam teşekkür ederim 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,595
Üyeler
204,760
Son üye
Archidonz1rves
Geri