❌İndirim Bitti! Honor Magic 8 Pro 5G 512 GB 12 GB Ram ----> 67.999,00 TL

Samsung cihazları gözünüzde çok abartıyorsunuz. 2,5 yıldır S23 ultra kullanıyorum, S24 ultra çıktığında da kardeşime aldım hatta kendime almıştım sonra baktım birebir aynı cihaz hiç bir farkı yok hiç değiştirmeye uğraşmadım direkt kardeşime verdim. İş yerinden arkadaşımda da S25 ultra var kısa bir süre alıp inceledim yine birebir aynı cihaz özellikle de kamera olarak hiç bir farkları yok. S26 ultrayı hiç kullanmadım yalan olmasın ama bildiğim kadarıyla kamera paketi yine aynı, tek ciddi fark işlemci tarafında yani performans.

Velhasıl S23 ultranın üstüne adam akıllı bir yenilik getiremeyen samsungu bu kadar önermenin de bir anlamı yok. Şahsen aynı paraya magic 8 pro tercih ederdim. Kamera olarak daha iyi, işlemci olarak ha iyi, batarya olarak fersah fersah daha iyi, hızlı şarj olarak fersah fersah daha iyi daha ne olsun.
Ben de size şöyle yanıt vereyim; google entegrasyonu hatalı olan, işletim sistemindeki bir bugu 5 güncelleme periyodunda çözemeyen, güncellemeleri bir model güncelken aylık verip yeni model çıktığında üç aylığa çeviren, resmi uygulamalarında reklam gösteren, şebekesi 2 çekiyorken 5 bar çekiyor gösteren marka değeri düşük bir cihaza 50 bin üstü verilmez. Çünkü 70 bine alınan cihazın 2. el değeri 50 bin oluyor, ikinci el piyasası zayıf.

Samsung'u tamamen savunmak doğru olmaz. Genelde bir ileri iki geri şeklinde ilerliyorlar benim gözümde. Fakat yazılım kalitesi ve stabilitesi, güncelleme desteği ve bu destek programının uygulanması, kendine özgü S-Pen donanımı, ortalama üstü kasa kalitesi, her senaryoya uygun kamera paketi ile gayet tercih edilesi bir paket.

Kendim bizzat aylarca Magic 7 Pro kullandım. Cihazın hoparlörü hariç bir albenisi yoktu. En basitinden fotoğraf çekiminde bile yapay zeka o kadar müdahale ediyor ki, insan yüz detayları birbirine giriyor... Birçok konuda bol bol eksikleri olan bir firma. Üstelik potansiyeli varken ucuz politikalarla kendi potansiyelini mahveden bir firma. Son kullandığım kasım ayında, ekranı canlı çeviren google yapay zeka özelliği bile eklenmişti. O dönemin amiral gemisi cihazında olmayan özellik 20 bin liralık Realme GT6T modelinde vardı mesela.

En basitinden haptic feedback olayında bile One Plus markası haricinde Samsung ile rekabet edebilen bir firma yok. Yazılımda yok. Malzeme kalitesinde yok. Güncelleme desteğinde yok. İkinci el piyasasında yok. Sosyal medya entegrasyonunda yok. Yapay zeka entegrasyonunda yok. Yok allah yok. Tavizimiz ise silikon karbon olmayan 5000mah batarya ve kısılan IR portu gibi ekstra donanımlar.

Velhasıl kelam Samsung'un pazar payının da bir sebebi var. Apple ile rekabet etmek kolay değil. Diğer tüm çinliler ise bence apple ile rekabet edecek kalibrede değil.
 
Uygunsuz davranış
Dostum yukarıda da yazdım S23 ultra kullanıyorum baştan belirteyim, kullandığın terimler ve karşılaştırmaya çalıştığın şeylere bakarsak ciddi anlamda telefonlardan anlamayan birisin o yüzden yalan yanlış bilgilerinle milletin aklını karıştırma bence. En basitinden magic 8 pro da kullanılan nanocrystal shield s25 ultranın gorilla armor undan fersah fersah daha dayanıklı bir cam. Yine hayatında hiç honor kullanmadan arayüzde kimse samsungla kapışamaz gibisinden boş laflar ediyorsun, yukarıda iki cihazı kullanan adamın yorumları ortada, sen kullandın mı iki cihazı? hayır. Kalem falan diyorsun aşırı komik. Ben daha ultra serisinde kalem kullanan görmedim bunlar artı falan değil ama sırf kullandığın için övme amaçlı laf olsun torba dolsun misali sıralamışsın, yapma yani gerek yok komik oluyor. Altı üstü 3 kuruşluk cihazlar sırf kullanıyorsun diye fanlığını yapıyorsun.
aynen kardeşim en iyi sen anlıyosun ötede zırla s23 ultra kullanıyosun haberin olmayan cihazlardan bahsediyosun. sen cihazı kullanmayı bilmiyosun diye kimse kalemi falan kullanmıyo sanıyosun
 
Haziranda 63'e kadar düşmüş, daha da düşmesi gerekirken buna fırsat diyemiyorum. Ayrıca bu kadar çok para verecek olduktan sonra beklemeye girip birikim yaparak bütçeyi arttırma yoluna giderdim. Bu senenin cihazları özellikle pil konusunda epey yol kat etmiş gözüküyorlar, ben olsam onları beklerdim.
 
honor kullanıyorum gerçekten çok kaliteli çok fazla telefon kullanmama rağmen huawei ve honor dan çok memnunum 2 yıldır hiç sıkıntı yapmadı
 
Ya kaçak alın yada 40 50 üstü para vermeyin derim kaçak s25 ultra candır
 
fiyatı normal ama telefon iyi. yurtdışı kayıt olmayan apple logolu cihazların yurtdışı fiyatları daha pahalı kimse sesini çıkarmıyor a. Android eski Android değil şu 5 sene sonra kullanamazsın zırvalıklarını bırakın artık yıllardır bozuk plak gibi aynı şeyi söyleyip duruyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya kaçak alın yada 40 50 üstü para vermeyin derim kaçak s25 ultra candır
adama neden kaydı olmayan cihazlar öneriyorsunuz ki kullanım hakkı bitince yok 2 telefon yok Bir sürü boş iş niye uğraştın ki o para verdikten
 
Haziranda 63'e kadar düşmüş, daha da düşmesi gerekirken buna fırsat diyemiyorum. Ayrıca bu kadar çok para verecek olduktan sonra beklemeye girip birikim yaparak bütçeyi arttırma yoluna giderdim. Bu senenin cihazları özellikle pil konusunda epey yol kat etmiş gözüküyorlar, ben olsam onları beklerdim.
Yeni nesil telefonlar aşırı pahalıdan gelecek üstat, RAM krizinin etkileri tam hissedilmedi bile telefon piyasasında. Ya fiyat artıyor ya da fiyatı sabit tutmak için donanımı kısıyorlar.
 
fiyatı normal ama telefon iyi. yurtdışı kayıt olmayan apple logolu cihazların yurtdışı fiyatları daha pahalı kimse sesini çıkarmıyor a. Android eski Android değil şu 5 sene sonra kullanamazsın zırvalıklarını bırakın artık yıllardır bozuk plak gibi aynı şeyi söyleyip duruyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:


adama neden kaydı olmayan cihazlar öneriyorsunuz ki kullanım hakkı bitince yok 2 telefon yok Bir sürü boş iş niye uğraştın ki o para verdikten
Ben Bu telefona ben 40 50 üstü vermem dedim. Kaçak ilk tercih olmaz kişiden kişiye değişir aynı yata s25u kayıtlı var zaten. 30 kiraya s25u da kullanabiliyorum. Ne kada rkmek o kadar köfte. Şuan alsam seneye 8. Ayda s26 ultra alırım benzer fiyata. Aynı yere geliyor. He iki tsne s25 u alsam yinr kârdayım. Mantıklı olduğu için öneriyorum. Seçmek isterse kendi bilir. 60k ya kaçak kim alır xaten apple saymazsak?
 
72 bine telefon mu olur yahu! NP1 aldım 10 bin TL'ye bir sene önce mutluyum
 
Geri
Top