crazycraft baya iyi bir mod paketiydi zamanında ama şuan durmuyor malesefcrazycraft mod pack vardı zamanında. şuanda duruyormu bilmiyorum.
İce and fireSelam arkadaşlar orijinal minecraftım var ve bu mc sade hali baya sıkıcı sizin deneyimlediğiniz güzel survival mc modları varsa söyleyebilir misiniz curse forgeden indiricem.
mod değilde mod paketi daha iyi olurjust enough items kesinlikle daha istiyorsan verebilirim baya minecraft modlarına hakimim çünkü
Ben "medieval minecraft MMC4" indirdim bir hafta önce çok güzel öneririm. 8gb ram verirsen güzel oynanıyor 400 moda rağmenSelam arkadaşlar orijinal minecraftım var ve bu mc sade hali baya sıkıcı sizin deneyimlediğiniz güzel survival mc modları varsa söyleyebilir misiniz curse forgeden indiricem.
Medieval Minecraft MMC4mod değilde mod paketi daha iyi olur
terrafirma craft yada minecraft better tavsiye ederim o zaman yada hexxitmod değilde mod paketi daha iyi olur
terrafirma craft yada minecraft better tavsiye ederim o zaman yada hexxit
bütün modları tek tek deneyecem teşekkür ederimBen "medieval minecraft MMC4" indirdim bir hafta önce çok güzel öneririm. 8gb ram verirsen güzel oynanıyor 400 moda rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Medieval Minecraft MMC4
Çok fazla oynamadım ama prominence 2 öneririm. Elden ring tarzı bir mod paketiydi yanlış hatırlamıyorsam. Oynadığım süre zarfında eğlenmiştim.Selam arkadaşlar orijinal minecraftım var ve bu mc sade hali baya sıkıcı sizin deneyimlediğiniz güzel survival mc modları varsa söyleyebilir misiniz curse forgeden indiricem.
bazı modlarda gördüğüm su mekaniği beni korkutuyor çünkü daha o seviyede mc oyuncusu değilim malesef hardcore diye mcyi normal oynamıyorum çünki oyun aşırı tekrara bağlıyorBu ekibin Medieval MC, Better MC paketlerinde takılıyorum, ekibin yaptığı paketler baya başarılı.
bunuda yazdım hoşuma gitti teşekkür ederimÇok fazla oynamadım ama prominence 2 öneririm. Elden ring tarzı bir mod paketiydi yanlış hatırlamıyorsam. Oynadığım süre zarfında eğlenmiştim.
Rica ederim.bazı modlarda gördüğüm su mekaniği beni korkutuyor çünkü daha o seviyede mc oyuncusu değilim malesef hardcore diye mcyi normal oynamıyorum çünki oyun aşırı tekrara bağlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunuda yazdım hoşuma gitti teşekkür ederim