knk normarde git açıl dicem içinde kalmasın dicem ama içinde kalsın neden diceksin yüksek ihtimal kız okuldan yada arkadaş çevrendedir ve red yedinde arkadaşlarının alay konusu olma az kızları bildiğimden diyorum kızlar kendinden büyük güçlu uzun erkeklerden hoşlanırlar sen 20 o 22 olsa mesela sıkıntı yok gelişim çahını bitirdihin için ama daha ergenlik yaşındasın bu yüzden fiziksel olarakda geri de olduğunu düşunuyorum tabikide dış görunuşe görre yargılamamak lazım ama işler böyle yürümüyo eğer kızla yakınsan takılmaya arkadaşlık etmeye devam et zaten sohbet falan varsa bi yerde bi kıvılcım çıkar açılmana gerek kalmazMerhaba sevgili abilerim,ben bir kızdan hoşlanıyorum lakin sorun şu ki kızın 16 ben ise 14 yaşındayım.Asıl sorum kıza açılmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bazı arkadaşlarıma sorduğum zaman ise "Rus kızı sana bakmaz hayal kurma" falan diyorlar.Bazıları ise klasik kas yap,vücut yap falan diyor.Ha gerekirse yaparız sorun değil de bana klişe gelmeye başladı.Size birkaç soru soracağım:
1-Kıza açılmalı mıyım?
2-Kız bana bakar mı?
3-Kızın benden hoşlanması için ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yapcak bişi yok
knk normarde git açıl dicem içinde kalmasın dicem ama içinde kalsın neden diceksin yüksek ihtimal kız okuldan yada arkadaş çevrendedir ve red yedinde arkadaşlarının alay konusu olma az kızları bildiğimden diyorum kızlar kendinden büyük güçlu uzun erkeklerden hoşlanırlar sen 20 o 22 olsa mesela sıkıntı yok gelişim çahını bitirdihin için ama daha ergenlik yaşındasın bu yüzden fiziksel olarakda geri de olduğunu düşunuyorum tabikide dış görunuşe görre yargılamamak lazım ama işler böyle yürümüyo eğer kızla yakınsan takılmaya arkadaşlık etmeye devam et zaten sohbet falan varsa bi yerde bi kıvılcım çıkar açılmana gerek kalmaz
yapcak bişi yok aga sorunun devamını okumamışım sory