Neler Yeni

Hoşlandığım kız benden büyük....

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
EREN
Merhaba sevgili abilerim,ben bir kızdan hoşlanıyorum lakin sorun şu ki kızın 16 ben ise 14 yaşındayım.Asıl sorum kıza açılmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bazı arkadaşlarıma sorduğum zaman ise "Rus kızı sana bakmaz hayal kurma" falan diyorlar.Bazıları ise klasik kas yap,vücut yap falan diyor.Ha gerekirse yaparız sorun değil de bana klişe gelmeye başladı.Size birkaç soru soracağım:

1-Kıza açılmalı mıyım?
2-Kız bana bakar mı?
3-Kızın benden hoşlanması için ne yapabilirim?
knk normarde git açıl dicem içinde kalmasın dicem ama içinde kalsın neden diceksin yüksek ihtimal kız okuldan yada arkadaş çevrendedir ve red yedinde arkadaşlarının alay konusu olma az kızları bildiğimden diyorum kızlar kendinden büyük güçlu uzun erkeklerden hoşlanırlar sen 20 o 22 olsa mesela sıkıntı yok gelişim çahını bitirdihin için ama daha ergenlik yaşındasın bu yüzden fiziksel olarakda geri de olduğunu düşunuyorum tabikide dış görunuşe görre yargılamamak lazım ama işler böyle yürümüyo eğer kızla yakınsan takılmaya arkadaşlık etmeye devam et zaten sohbet falan varsa bi yerde bi kıvılcım çıkar açılmana gerek kalmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapcak bişi yok

knk normarde git açıl dicem içinde kalmasın dicem ama içinde kalsın neden diceksin yüksek ihtimal kız okuldan yada arkadaş çevrendedir ve red yedinde arkadaşlarının alay konusu olma az kızları bildiğimden diyorum kızlar kendinden büyük güçlu uzun erkeklerden hoşlanırlar sen 20 o 22 olsa mesela sıkıntı yok gelişim çahını bitirdihin için ama daha ergenlik yaşındasın bu yüzden fiziksel olarakda geri de olduğunu düşunuyorum tabikide dış görunuşe görre yargılamamak lazım ama işler böyle yürümüyo eğer kızla yakınsan takılmaya arkadaşlık etmeye devam et zaten sohbet falan varsa bi yerde bi kıvılcım çıkar açılmana gerek kalmaz

yapcak bişi yok aga sorunun devamını okumamışım sory

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,761
İsim
Selim
Merhaba sevgili abilerim,ben bir kızdan hoşlanıyorum lakin sorun şu ki kızın 16 ben ise 14 yaşındayım.Asıl sorum kıza açılmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bazı arkadaşlarıma sorduğum zaman ise "Rus kızı sana bakmaz hayal kurma" falan diyorlar.Bazıları ise klasik kas yap,vücut yap falan diyor.Ha gerekirse yaparız sorun değil de bana klişe gelmeye başladı.Size birkaç soru soracağım:

1-Kıza açılmalı mıyım?
2-Kız bana bakar mı?
3-Kızın benden hoşlanması için ne yapabilirim?
Sıkıntı yok benim ki de benden 8 yaş büyük 👌

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
kızla konuşuyorsan gün içinde davranışlarından açılıp açılmaman gerektiği belli olur zaten
Kardeşim kızlardan bahsediyoruz davranışları belki de dünyadaki en garip varlıklar , bir hareket yaparlar ''kesin olacak'' dersin sonra meğerse başka anlammış o yüzden anlarsın demek yanlış olur o kadar kolay olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Aga şöyle konuları gördükçe üzülüyorum. Kızlar için bu kadar kendinizi yıpratmayın bu kadar düşünmeyin lan. Sizin onları düşündüğünüz kadar onlar sizi düşünmüyor. Kendiniz olun. Zaten sizi seven sizden hoşlanan kız size gelecektir, belli edecektir.

Top Bottom