Neler Yeni

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Panelciler zaten VPN ile giriyormuş İP gizlemek için, hiçbir işe yaramadı yasak olan bizim gibi oyunculara oldu. Bu Z kuşağına soykırım yapılmadığı sürece gelecek nesili asla düzeltemezler.
valla sizde haklısınız bişey diyemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşıyla oyun oynamak isteyen telefondan arasın
yavaştan ona dönüyoruz

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hangi uygulamaya geçtiniz beyler

erovski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Yılmaz
Hala teamspeak3 kullanıyorum ses daha hızlı karşı tarafa gidiyor ve daha net, zaten esporcularında tercihi.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Discorddan önce Twitter ve Tiktok yasaklanmalı.
Ben de bunu anlamıyorum dostum, biri kapanmasın diye diğeri kapatılmak zorunda mı? Sorun sizce de tiktok ve discord mu yoksa toplumsal çürüme mi? Kadın ölümlerinin sebebi tiktok ve discord mu? Güvenliği sağlaması gereken devlet güvenlik sağlayamadığı için erişim engeli getiriyorlar. Sınırları koruyamıyorlar, cocukları koruyamıyorlar, kadınları koruyamıyorlar, ülkeyi koruyamıyorlar. Peki sebebi discord mu? Twitter mı? Tiktok mu?

The Semih

80+ Gold
Ben de bunu anlamıyorum dostum, biri kapanmasın diye diğeri kapatılmak zorunda mı? Sorun sizce de tiktok ve discord mu yoksa toplumsal çürüme mi? Kadın ölümlerinin sebebi tiktok ve discord mu? Güvenliği sağlaması gereken devlet güvenlik sağlayamadığı için erişim engeli getiriyorlar. Sınırları koruyamıyorlar, cocukları koruyamıyorlar, kadınları koruyamıyorlar, ülkeyi koruyamıyorlar. Peki sebebi discord mu? Twitter mı? Tiktok mu?
Bende sosyal çürümenin farkındayım, fakat 250 bin tane panelci ip leri tespit edilmis bu rakam anormal derecede fazla. Bu verileri savcılara vermişler ama türkiyede 250K veledle polis uğraşmaz dostum, bu veledleri yakalıcan yargılıcan yıllar sürer bu. Devlette bunun farkında oldugu için yasaklıyor zaten. Her evin kapısına 2 polis göndersen 500-600 bin polis gerekiyor bu iş için. Varmı okadar polis ülkede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,817
Üyeler
160,890
Son üye
xNeco_Strafe
Top Bottom