ahahahaHayır elbette Phantom Spirit var.
ahahahaHayır elbette Phantom Spirit var.
laptop için hangisi alınır.Pump out yapmayacak macun lazım.Pazaramadan mx6 yerine bunu alacaktım fakat soğutma ve ömür olarak mx6 çok daha iyi bir performans sunuyor. Ama gramı daha fazla net kafe veya al sat yapanlar için baya makul.
laptop için hangisi alınır.Pump out yapmayacak macun lazım.Arctic MX6, hata sitesinde videosu vardı bununla ilgili;
20GR MX4 aldıydım geçen hafta, bir tane de bundan aldım kuponla 199TL'ye geldi teşekkür ederim
hocam Teknobiyotik satıcılı şekilde N11'de 559TL idi, kuponla 459'a geldi20 gram mx4 kaç liraya aldınız merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
20 gram mx4 kaç liraya aldınız merak ettim
Ayıp etmişsin dostum. Üstüne para alman lazımdı. Böyle olmaz.Gramajı fazla olduğu için elimde kaliteli bir yedek termal bulunsun diye aldım. İndirim kuponu + kart puanı derken Pazarama da 34 liraya geldi.
Alıntıyı görüntüle
mx6 derim bu nocuta nın mwk sı kac@MuratTheFounderOfGariban
sence hangisi alınmalı ¿
noctua mı
thermal grizzly mi
Thermal Grizzly Aeronaut TG-A-030-R 7.8 GR 8.5 W - Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermal Grizzly Aeronaut TG-A-030-R 7.8 GR 8.5 W - Yüksek Performanslı Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
gramajı yüksek diye noctua yı almak istedimmx6 derim bu nocuta nın mwk sı kac
mx4 al ozamangramajı yüksek diye noctua yı almak istedim