goku010203
80+
Kupon var mı hocam650tl ye kadar iade veriyor. 3250tl ye maks 650 oluyor onu dedim.
Kupon var mı hocam650tl ye kadar iade veriyor. 3250tl ye maks 650 oluyor onu dedim.
Hocam tam olarak ne yazdınız da verdiler? Bana dilara diye biri geldi elimizde yok diyor.
Anladım hocam fakat bana rebate100 aramasını yapın diyor.650tl ye kadar iade veriyor. 3250tl ye maks 650 oluyor onu dedim.
Bunu alsak ekstra sonradan vergi çıkmıyor dimi? Sadece ürünü alacağım 1405 tl ye?Ürün Linki:AJAZZ AJ159 Pro Tri-Mode Gaming Mouse
Arkadaşlar herkese selamlar;
Nordic MCU,
PAW 3395 Sensör,
Huano Green Shell White Dot Transparent Switch,
Beraberinde gelen şarj istasyonu ve built-in 8k dongle (doğru ürün seçeneğini seçmeniz lazım) ile güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Gümrük vergisiyle beraber 1405 tl ödedim. Gelince de yorumlarımı paylaşacağım.
Doğru ürün seçeneğinden kastım şu ikisidir, biri beyaz diğeri siyah:
Alıntıyı görüntüle
AJ159 Modelleri Arasındaki Farkı Gösteren Tablo:
Alıntıyı görüntüle
İptal etmeden renk değişimi yapabiliyorsun yazan vardı bayağı.siyahını almıştım sizce beyazda alıp siyahı iade etmeli miyim setup beyaz ama siyah güzel duruyor
Rebate100 geçersizdir yaz kuponu verir.Anladım hocam fakat bana rebate100 aramasını yapın diyor
En ucuz ben aldım galiba 1164'e geldi benimki. Önceki siparişten 65₺ kredi vermişlerdi ama yine de ucuza geldi ya.Bitane beyaz 8k kaptım sonunda inş gümrükte sorun yaşamayız 1405e geldi benim
Hacı keşke daha erken atsaydın bunu ya.Beyaza çevirdim siparişi. Bu arada beyler fare skatez alın. https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1729694325366_t8qq66ytp0&refer_page_sn=10045
1405e almadan önce desteğe git kupon iste 180tl kadar daha ucuza alırsın.Bunu alsak ekstra sonradan vergi çıkmıyor dimi? Sadece ürünü alacağım 1405 tl ye?
Rica ederim, hayırlı olsun şimdiden. Valla arkadaşlar sepete ekleyip sonra desteğe yazıyorlar galiba işte şu ürünü almak istiyorum kupon tanımlayabilir misin falan gibisindenÇok sağolun bende çektim kupon nasıl alabilirim kupon varsa direkt iptal edip kuponla alayım.