Bu arada yaranı deşmek istemem ama 3700e ikinci el 1660lar arıyorum bulamıyorum (Garantili) biraz daha koy 6600 al diyenlerin dediği 6600ü bir türlü göremedimKart doğrulama kodu reisim baudba
Bu arada yaranı deşmek istemem ama 3700e ikinci el 1660lar arıyorum bulamıyorum (Garantili) biraz daha koy 6600 al diyenlerin dediği 6600ü bir türlü göremedimKart doğrulama kodu reisim baudba
HOcam 4070S kovalıyorum bu bütçelerde. Beklemelimiyim? Daha iyisi gelirmi?Ram 3100tl + Anakart 2500tl+ M2 ssd 1200tl değişirse anca birşeye benziyor bana göre ve çok daha iyileri önceden geldi ve gelecektir daha yeni başlıyoruz
Yapmaa yanariz nsixjssen yakuptv olabilir misin aklajdjkasd
Valla fena fırsat kaçırdık 1660ti 2 yıl garantili 3800e kelepir diBu arada yaranı deşmek istemem ama 3700e ikinci el 1660lar arıyorum bulamıyorum (Garantili) biraz daha koy 6600 al diyenlerin dediği 6600ü bir türlü göremedim
Bence gelir ben 2 aydır felan bekliyorum çok iyi fırsatlar çıkmasına rağmen almadım ayrıca bu sistem çokta fırsat değilHOcam 4070S kovalıyorum bu bütçelerde. Beklemelimiyim? Daha iyisi gelirmi?
Özelleştirme olarak ne yapmak gerekir bir deBu sistemi alacak şimdi arkadaş, var mı başka sitede daha ucuzu falan?
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, Son nesil AMD RYZEN işlemci seçenekleri, Inno3d Nvidia Geforce RTX 4070 Süper ekran kartı, DDR5 model ram ve anakart seçenekleri ile Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Verilir ikinci elde nerdeyse bu para en azından arkasında bir firma bar1660 Ti teşhir ürünü 3800 tl verilir mi agalar ne dersiniz
pişman olma knk onu ben aldım bakmadan yapıştırdım rgb modeli 2.el 3k-4k vermektense iyi olduPişman oldum almadığıma müşteri hizmetleri ile konuşurken 2 yıl garantili olduğunu söyledi sepete ekledim satılmış
Dipnot: Ürün sadece görsel amaçlı kullanılmış.
Hocam dün aldım ben palit rtx 4070 super. 23k fiyata. Kaçırma derimHOcam 4070S kovalıyorum bu bütçelerde. Beklemelimiyim? Daha iyisi gelirmi?