Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
1k dongle ek olarak bağlanmak için bulabilirmiyiz
Onu bulamazsın herhalde ama uygulamasında 1 kya çekersin zaten olur biter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında ihtiyaçlar ya hiç öyle saçma sapan şeyler almadım. Stok bekleme sırasında güzel şeyler buldum
Ben olsam iptal eder işimi sağlama alirdim sonra gene alirsin

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
Onu bulamazsın herhalde ama uygulamasında 1 kya çekersin zaten olur biter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam iptal eder işimi sağlama alirdim sonra gene alirsin
kargoya verildikten sonra iptal oluyo mu siparişler? Kargoya verilmiş bi siparişim var onu sordum bu tek pakette gönderilmiş dedi müşteri hizmetleri. Ama kargoya verilmemişleri bilmiyomuş

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Kerem Mungan
Beyler sizce bu apex indirimi daha ne kadar sürer bir fikriniz var mı? Para ayarlayamadım da daha:D

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Shoto Todoroki
Proda bir arkadaş açmış galiba pan1080 çıkmış.Müşteri temsilcisi uzman ekiplere sordum cevap bekliyorum diyor bakalım inşallah kısmi para iadesi patlatırlar.
hocam şeyi tam anlamadım sadece bt de mi kullanabiliyorsunuz mouse u bir de iade alabildiniz mi?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hocam şeyi tam anlamadım sadece bt de mi kullanabiliyorsunuz mouse u bir de iade alabildiniz mi?
Yok hocam dongle olarak o şarj standını kullanıyormuşuz 2.4ghze modunda kullanınca düzeldi şuan cillop gibi mouse ve galiba 351tl iade yapıyorlar bana

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Shoto Todoroki
Yok hocam dongle olarak o şarj standını kullanıyormuşuz 2.4ghze modunda kullanınca düzeldi şuan cillop gibi mouse ve galiba 351tl iade yapıyorlar bana
ne yaptın tam olarak bana yapmadılar bi türlü.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Doğukan
Beyler sizce bu apex indirimi daha ne kadar sürer bir fikriniz var mı? Para ayarlayamadım da daha:D
valla hiç belli olmuyo kral ne zaman tamamen stoklar tükenirse o zaman ya fiyat arttırımına giderler ya da stoğu tamamen kapatırlar

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Mehmetcan İvrendi
Proda bir arkadaş açmış galiba pan1080 çıkmış.Müşteri temsilcisi uzman ekiplere sordum cevap bekliyorum diyor bakalım inşallah kısmi para iadesi patlatırlar.
Hocam söyledikleri gelmedi ama yinede baya iyi Nordic 548xx (X=hat8rlamıyorum) mcu'sunun aynısıymış yani yeniden markalaştırılmış halı olabilecegi söyleniyor ki çinde aşırı yaygın bir şey bu yani gayet kaliteli

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
ben kullancam galiba ama apex de almayı düşünüyodum onda kararsız kaldım mcu fena değil belki alırım nordicle aynı çip demiş arkadaş.Şuan ne kullanıyorsun?
Eline ulaşan biride çin malı mcu dedi nodric değil demişti pro için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom