bı bız alamadık yavBu mouse niye bitmedi bugün Herkes aldı demek ki
Hocam hallettim çok teşekkür ederimevet vergisi ile beraber iade alıyorsun. Aynı şeyi 2 3 defa yaptım hepsi vergiyle yatıyor. İsterseniz detaylı süreci anlatabilirim.
100 200 sayfa öncesinde 4 günde iade alan görmüştüm başka banka ama ortalama 5 günde iade edileceğini düşünüyorum bende paraf karta iade istedim ortalama 5 6 gün içerisinde iade edileceğini düşünüyorum.Kart'a iade kaç günde oluyor daha önce alan oldu mu iadeyi. Yanına fiyat tamamlamak için aldığım ürünleri iade ettim. Ortalama kaç günde iade edildi Akbank kullanıyorum.
rica ederim.Hocam hallettim çok teşekkür ederim
ben de monitör alacaktım 4.5 5k arası bir fiyat bu ürünlere harcadım. Stok geldikçe alasım geliyor valla yapıyorlar bu işiapex de aldık battık vallaha 2.5k lık oldum
ben onları ödeme aşamasında silip ödemeyi tamamladım almak mı gerekiyoduKart'a iade kaç günde oluyor daha önce alan oldu mu iadeyi. Yanına fiyat tamamlamak için aldığım ürünleri iade ettim. Ortalama kaç günde iade edildi Akbank kullanıyorum.
Ben şu %20 alırsam tekrar sipariş vericem dün veya bir önceki gün mavi alıp iptal ettim bakalımBu mouse niye bitmedi bugün Herkes aldı demek ki
nasıl tamamladınız? siparişiniz neydi ?ben onları ödeme aşamasında silip ödemeyi tamamladım almak mı gerekiyodu
sen baya almışın hocam. bende valla tutamadım kendimi 1 pro 1 apex 1 f75 le temudan ayrılıyorum proyuda 1400 e arkadaşa satıcam gibi kalan arkadaşlara başarılar dilerim.ben de monitör alacaktım 4.5 5k arası bir fiyat bu ürünlere harcadım. Stok geldikçe alasım geliyor valla yapıyorlar bu işi
ben apex yerine aula aldim bugun aula hemen bitti ki hala daha bitiyorBu mouse niye bitmedi bugün Herkes aldı demek ki
apex di hocam ödeme aşamasına git dedim çıkarttım onları ödeye bastım bu kadar 746 tl ye aldım vergiyle birlikte tabi bunu pc de yaptım mobilde oluyor muydu hatırlamıyorum.nasıl tamamladınız? siparişiniz neydi ?