Neler Yeni

🔥İndirim Xprime Titan Oyuncu Koltuğu 🔥4.999TL

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Şuan aktif olarak kullandığım bir koltuk. Daha önce hiç bu tarzda bu koltuk deneyimlemediğim için kıyaslama yapmayı doğru bulmuyorum. Plastik sandalyeden geçtikten sonra çok net ifade edebilirim ki uzun oturumlar sonrasında ağrı yok terleme yok. Konfor zaten plastik sandalyeye göre çok iyi kalıyor. Ben kumaş olduğu için almıştım, iyiki de almışım.

celikyay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Celikyay
ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. kendi sitesinde aldım. kolçak ve amörtisör sorunu çıktı. firma çok çabuk şekilde geri dönüş yapıyor. yedek parça gönderdiler. firma aşırı derecede ilgili hemen yardımcı oluyor. çok samimi olarak söylüyorum.
ama ürün kalitesi maalesef kötü.
yeni amörtisör geldi değişmeme rağmen koltuğa oturunca düşüyor. gıcırdama başladı 1 ay sonra. yukarı aşağı kısmı bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. bel desteği kötü.çok rahat bir koltuk değil bence.
şimdiki aklım olsa almazdım.
bence denemeden koltuk almayın.

adroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Şahin Saydan
1 Sene olacak neredeyse TAVSİYE ETMİYORUM.. Trendyol yorumlarımı silmese bu koltuk hakkında düşüncelerimi milletle paylaşırdım, arkadaşlar bende fake yorumlara bakarak aldım bu koltuğu konfor falan hikaye tipine aldanıp düşmeyin bu tufaya kurulumda bile ayrı bir sıkıntı ya şu delikleri köre deki kardeş buralardan del ki bunu göndereceğiz adamlar vidaları güzel atsın ama nerde vida yerleri kayık matkapla kendim açtım dükkana götürüp 2 hafta sonra gıcırdamalar çatur çutur sesler başladı, ahtapotu desen kalitesiz bundan önceki koltuğum goldsit'in güzel bir modeliydi yeminle daha rahattı ve kargoyu bi oraya bi buraya gönderdiler sözde 2 haftada geldi yalan dolan mevzuları bunun yerine cidden rampage veya hawx, xdrive tercih edilir yedik bir halt hala kullanıyorum kumaşı yakında patlar zaten süngerleri baya deforme oldu gerçek kullanıcı yorumu budur adamlar trendyol gibi sitelerde sadece kendi istediklerini yayınlıyor dikkat etmelisiniz

mando9098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur Öden
4700 civarına hawk fab v6 almıştım. ozamanlar bu koltuguda araştırdım bazıları rampage'den bile rezalet bir koltuk oldugunu söyledi. durduk yere tekerleklerinin çatlayıp kırılan mı dersiniz, hidroliği patlayan mı dersiniz, kolcakları çatlayan mı dersiniz herşeyi okudum bu koltukla hatta markayla alakalı. ama net bir şey diyemem kullanmadım etmedim.

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
Tamam biraz daha koyamayan vatandaş ne yapacak peki ? Bu kadar ön yargılı olma sebebini anlayamadım herkesin senin kadar bütçesi olmayabilir. Neden ucuzu varken konusunu açmayım bu da saçma
5000 civarlarına xdrive ve hawk var dostum ben şahsıma alcak olsam bunu asla almam

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
XPrime almayın pişmalıktır, taş gibi bir koltuk ve içi direkt tahta gibi. benim birader almıştı fıtık eder o derece yani. Ben o dönem 200-300 koyup xdrive toryum almıştım o sebepten.

FurkanIIy

80+ Bronze
Ulan iyi ki 3k'ya düşen rampage koltuğu almışım, hala onun gibi indirim gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,615
Üyeler
160,861
Son üye
ersnmzlm