lan one TAWOIJTIOTWANWAlıntıyı görüntüle
Merhabalar. Aj159 apex bugün teslim edildi de bu üründe USB şeklinde dongle çıkmıyor değil mi eksiklik yok bende yani ? Kablolu dongle a bağlanıyor değil mi ?
lan one TAWOIJTIOTWANWAlıntıyı görüntüle
Merhabalar. Aj159 apex bugün teslim edildi de bu üründe USB şeklinde dongle çıkmıyor değil mi eksiklik yok bende yani ? Kablolu dongle a bağlanıyor değil mi ?
usb dongle yok evetAlıntıyı görüntüle
Tırnak yeri var açılıyororayı nasıl açtın hocam?
sana yanlış kasada koymuşlar galiba bir baksana şarj istasyonundan dongle çıkartılıyor muTırnak yeri var açılıyor
Yok şarj istasyonunun kendisi dongle zaten anladigim kadariylasana yanlış kasada koymuşlar galiba bir baksana şarj istasyonundan dongle çıkartılıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçi ekran var nasıl çıkacak
senin kasa niye oyle yaYok şarj istasyonunun kendisi dongle zaten anladigim kadariyla
bize gelenler böyle değildi kasa kalmadı diye öyle olmuş seninki galibaApex böyle değil mi normalde ? İncelemelere baktım böyleydi onlar da. Kapak vardı onu çıkardım sadece
Usb zaten sarj istasyonu oluyorApex böyle değil mi normalde ? İncelemelere baktım böyleydi onlar da. Kapak vardı onu çıkardım sadece
Kullanan varsa atsın alt kısmını bakalım merak ettim ben debize gelenler böyle değildi kasa kalmadı diye öyle olmuş seninki galiba
aynı benim de , dongle ile gelen mouselarda usb dongle çıkmıyor , darmoshark m3 4k da öyleydi , aj199la aynı kasa olduğu için de alt tarafı değiştirmemişlerdir , darmoshark m3 le m3 4k nın kasası da aynıydıKullanan varsa atsın alt kısmını bakalım merak ettim ben de