Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali Tarık
bu arkadaş kendini çok bişey biliyor sanıyor herhalde (konu sahibine demiyorum). 09-2022 de basilisk v2 aldım gram problem yaşatmadı. Şu sıralar orta tuşu gitmeye yüz tuttu o yüzden konudaki fareyi sipariş ettim. Bu fiyata böyle bir şey bulunmaz çünkü. Çin işi farelere güveneceğime adı sanı bilinir markalı fare alırım kalitesinden şüphe duymam en azından

Nuke44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ata
he he çok kaliteli aynen garantisi de süper bilkom tamam anladık

Anladık dostum senin canın yanmış, tamam sakin ol. Teknosa çalışanı bile açıklama yapmış, üründe sorun çıksa değişim yapıyoruz garantisi iyi demiş. Burası sıcak fırsat paylaşım platformu, konu indirim, kalite ve erişilebilirlik. Ortada bir fırsat var, ilgilenen alsın işi kişiselleştirmeye gerek yok. Benim tek derdim, indirim bulmuşken paylaşmak.

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
Konu sahibine teşekkürler 3 aydır takibimde olan mouse du.Çok güzel indirimle yakalamış oldum.

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Son düzenleme:

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Kaan
Geçende bir arkadasimdaki razer essential bozuldu yani razer dusunuldugu kadar kaliteli degil onun bile cogu parcasi cinde falan üretiliyor
Essential zaten en giriş seviye Razer fare. Bu ürüne bakarak Razer kötü demek akıl işi değil. Kaldı ki DA Essential kronik sorunlu olmasıyla bilinir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
MURAT GÜLLÜ
Alıcak arkadaşlar bu sorunları göze alıp alsın ve kablosuz rahalığıda aramasın iki sorunuda bizzat kendim yaşadım
Bu kadar kaliteli markanın en tepe ürününde iki tane kronik sorun var şimdi bir tekrar düşünün Razer gerçekten kaliteli markamı çünkü benim bildiğim razer eskide kaldı
Hocam böyle paylaşımlar, böyle sorunlar bir çok markada var. Cımbızla çekip bakmak yerine genele bakmak lazım.

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Essential zaten en giriş seviye Razer fare. Bu ürüne bakarak Razer kötü demek akıl işi değil. Kaldı ki DA Essential kronik sorunlu olmasıyla bilinir.
Peki v3 için ne diyeceksiniz. Scrool jumping sorunu zaten tum razer farelerde var. V3 de dahil kendim geçen gün iadesini aldim. sorunlarinida yukari yazdim zaten

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Kaan
Peki v3 için ne diyeceksiniz. Scrool jumping sorunu zaten tum razer farelerde var. V3 de dahil kendim geçen gün iadesini sorunlarinida yukari yazdim zaten
Bu da bilinen bir kronik sorun, farede bir problem varsa iade edeceksiniz ya da değişim isteyeceksiniz bu kadar basit. DAV2 kullanıyorum 2 yıl olmuştur, orta tuşu geçen bir gidip geldi ama düzgün çalışmaya devam ediyor. Gidip gelme sebebi de fareyi masaya vurmam olabilir. DA Essential da kullandım, orta tuşu kesinlikle kronik problemli ve neredeyse yeni alınan bir tanesinde bile çıkmama ihtimali çok düşük. DAV2 faremde orta tuşa bazen abaniyorum bu muhabbeti bildiğimden ama bana mısın demiyor. Kullanıma bağlı oluyor genelde ilk alındığında rastlanmazsa. Ek olarak da bu fiyata bundan (DAV3) iyisi imkansız diye düşünüyorum.

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Hocam böyle paylaşımlar, böyle sorunlar bir çok markada var. Cımbızla çekip bakmak yerine genele bakmak lazım.
scrool atlama problemi çogu kişide var zaten ancak ilk attiğim bağalantı kesilme problemi o kadar çok sık görülen bir problem değil. Ancak söylediğim gibi birkaç kişide bu model özelinde görülmüş şansıma banada geldi ve işin kötu yanı alınca direk sorunlu olmuyor kullandıktan sonra ortaya cikiyor benim sorun 1 sene sonunda ortaya cıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu da bilinen bir kronik sorun, farede bir problem varsa iade edeceksiniz ya da değişim isteyeceksiniz bu kadar basit. DAV2 kullanıyorum 2 yıl olmuştur, orta tuşu geçen bir gidip geldi ama düzgün çalışmaya devam ediyor. Gidip gelme sebebi de fareyi masaya vurmam olabilir. DA Essential da kullandım, orta tuşu kesinlikle kronik problemli ve neredeyse yeni alınan bir tanesinde bile çıkmama ihtimali çok düşük. DAV2 faremde orta tuşa bazen abaniyorum bu muhabbeti bildiğimden ama bana mısın demiyor. Kullanıma bağlı oluyor genelde ilk alındığında rastlanmazsa. Ek olarak da bu fiyata bundan (DAV3) iyisi imkansız diye düşünüyorum.
Evet gerçekten iyi fiyat 1 sene önce aldığımda 2k ya almıştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Uğur ceylan
Msi clutch gm 41 wireless arızalandı servis iade yada değişim raporu verdi hepsiburadaya gönderdim cevap bekliyorum , geçen hafta Aj159 pro sipariş ettim kablolu kablosuz takıntım yok şu an eski logitech g402 kullanıyorum pubg filan oynuyorum fiyat baya cezbedici alsam mı fikir verebilecek var mı acaba ? Bu arada msi da ki sorun scroll arızasıydı 1 sene olmadı daha .

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğukan
arkadaşa katılıyorum bu arada razer tamamen çöp cok fazla sıkıntısı cıkıyor naga pro vardı 3 ay önce durduk yere komple gitti garantiye verdik vs deathadder v3 pro ile degişim sagladılar ondan öncede modelini hatırlamadıgım bir mouse vardı yine buna benzer bir durum yaşanmıştı allahtan bilkom iade/degişim cıkarıyor yoksa sürekli kronik problemli ürünleri razerin

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
Msi clutch gm 41 wireless arızalandı servis iade yada değişim raporu verdi hepsiburadaya gönderdim cevap bekliyorum , geçen hafta Aj159 pro sipariş ettim kablolu kablosuz takıntım yok şu an eski logitech g402 kullanıyorum pubg filan oynuyorum fiyat baya cezbedici alsam mı fikir verebilecek var mı acaba ? Bu arada msi da ki sorun scroll arızasıydı 1 sene olmadı daha .
Knk mouse beğenmeme ihtimalin yok razerin 2 tane mouseni kullandım 2sinde de scrolların da belli bir zaman sonra tekleme oluyor yaklaşık 1.5 sene sonra oldu biri diğeri de 6 ay civarında bu farede de olabilir üstte ki arkadaşın yazdığı kopma sorunu nadir olan bir durum ama scroll atlama var yani

Top Bottom