muhammet_ctnky
80+ Bronze
beyler apex elime ulaştı ancak nasıl gif ekliyeceğimi çözemedim
1 den fazla resim yükleyince diğer resim siliniyor mesela 1inci frame bir resim yüklüyorum 2. frame farklı resim yükleyince ilk framedeki resim siliniyorFrames yazan yerdeki resim iconuna tıklayıp yükleyeceksin. Sonra sağdaki upload animationdan docka göndereceksin.
bak aşağıda add frame butonu var1 den fazla resim yükleyince diğer resim siliniyor mesela 1inci frame bir resim yüklüyorum 2. frame farklı resim yükleyince ilk framedeki resim siliniyor
biliyorum zaten onu dedim ikinci frame bir resim ekleyince tüm frameler siliniyorbak aşağıda add frame butonu var
4k oled ekran mi bekliyordun yoruma bak RUWIWNJDDünyanın en gereksiz özelliği. Ekranı o kadar küçük yapmışlar ki resmen dandik bir ürün olduğu çok belli oluyor. Arkadaşına gösterip flex atamazsın mesela.
mouse ekran için alıyorsanız almayın zaten...Dünyanın en gereksiz özelliği. Ekranı o kadar küçük yapmışlar ki resmen dandik bir ürün olduğu çok belli oluyor. Arkadaşına gösterip flex atamazsın mesela.
Pro'yu vergisiz 350 TL'ye alabiliyorken sırf şu ekran için verilmez o para demek istedim.4k oled ekran mi bekliyordun yoruma bak RUWIWNJD
Yukarıda dediğim gibi.mouse ekran için alıyorsanız almayın zaten...
ekran ıcın almıyorsun sensor ıcın alıyorsunPro'yu vergisiz 350 TL'ye alabiliyorken sırf şu ekran için verilmez o para demek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıda dediğim gibi.
PAW3395 ile PAW3950 arasındaki farkı 10 yıl oynasan hissedemezsin.ekran ıcın almıyorsun sensor ıcın alıyorsun
tamam hıssedemezsın ama senın buldugun kuponu herkes bulamıyor ve apex daha ucuza gelıyorduPAW3395 ile PAW3950 arasındaki farkı 10 yıl oynasan hissedemezsin.
proyu vergisiz nasıl 350ye alıyorsunuz?Pro'yu vergisiz 350 TL'ye alabiliyorken sırf şu ekran için verilmez o para demek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıda dediğim gibi.