Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Erdem çay
Burdaki amaç nedir.

Çevrilmeyi bekleyen kredi miktarı mı yoksa üçkağıtçılık mı var

1000016311.jpg

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
bu bendede var ama klavye cıkmıyor orda bır turlu
Promosyonun dışında klavyeyi istek listenize kaydedin ve o sayfada ürün seçip sürekli tekrar seç yapın illa ki denk geliyor bana 30 dkda denk gelmişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir
hocam geliyo stok arada denk gelir bekleyin ama hemen sepeti onaylayana kadar yine stok bitti diyo. O sepette de genelde problem çıkıyor fiyat limitinden dolayı 2 kere yaşadım 3. de sinirden uğraşmadım.
Üstat, geçen hafta ilk denediğimde stoklar hızlı tükeniyordu. Dün tekrar gözüküverdi, artık stok sorunu yok. Tekrar denedim aynısı oldu. Ben sepet tutarından dolayı olduğunu düşünüyorum. Stokla alakalı değil.

gkn52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Gökhan
Bu temunun bizi ugrastirip zamanimizi bosa harcamasi icin yaptığı bir etkinlik, 100 defa denedim her seferinde urunu ekliyor 2. Ürünü eklediğimde 1. Ürünün stogunun bittiğini söylüyor
Musteri hizmetlerine yazdim onlarda bir şeyler uyduruyor neymis etkinlikte belirli stok veriyorlarmis falan fistan
Boşuna uğraşıp vaktinizi harcamayın en iyisi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Burdaki amaç nedir.

Çevrilmeyi bekleyen kredi miktarı mı yoksa üçkağıtçılık mı var

Alıntıyı görüntüle
Buna denk gelmedim hiç ama temunun çok dümen olayı da var dikkatli olmakta fayda var 2500 tl kupon diyip 140 140 tl veriyordu denk gelen vardır belki konuda da bahsetmiştim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Promosyonun dışında klavyeyi istek listenize kaydedin ve o sayfada ürün seçip sürekli tekrar seç yapın illa ki denk geliyor bana 30 dkda denk gelmişti
urun sepetıme eklı anasayfada sureklı onu aratıp gır cık falan yapıyorum olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir
Bu temunun bizi ugrastirip zamanimizi bosa harcamasi icin yaptığı bir etkinlik, 100 defa denedim her seferinde urunu ekliyor 2. Ürünü eklediğimde 1. Ürünün stogunun bittiğini söylüyor
Musteri hizmetlerine yazdim onlarda bir şeyler uyduruyor neymis etkinlikte belirli stok veriyorlarmis falan fistan
Boşuna uğraşıp vaktinizi harcamayın en iyisi
Peki hocam senin denemelerinde sepet tutarı minimum sipariş tutarının üzerinde miydi yoksa benimki gibi miydi?

Top Bottom