Palo DAYI 👑
80+ Gold
bu bendede var ama klavye cıkmıyor orda bır turlu
bu bendede var ama klavye cıkmıyor orda bır turlu
Promosyonun dışında klavyeyi istek listenize kaydedin ve o sayfada ürün seçip sürekli tekrar seç yapın illa ki denk geliyor bana 30 dkda denk gelmiştibu bendede var ama klavye cıkmıyor orda bır turlu
Üstat, geçen hafta ilk denediğimde stoklar hızlı tükeniyordu. Dün tekrar gözüküverdi, artık stok sorunu yok. Tekrar denedim aynısı oldu. Ben sepet tutarından dolayı olduğunu düşünüyorum. Stokla alakalı değil.hocam geliyo stok arada denk gelir bekleyin ama hemen sepeti onaylayana kadar yine stok bitti diyo. O sepette de genelde problem çıkıyor fiyat limitinden dolayı 2 kere yaşadım 3. de sinirden uğraşmadım.
Bu temunun bizi ugrastirip zamanimizi bosa harcamasi icin yaptığı bir etkinlik, 100 defa denedim her seferinde urunu ekliyor 2. Ürünü eklediğimde 1. Ürünün stogunun bittiğini söylüyor
Buna denk gelmedim hiç ama temunun çok dümen olayı da var dikkatli olmakta fayda var 2500 tl kupon diyip 140 140 tl veriyordu denk gelen vardır belki konuda da bahsetmiştimBurdaki amaç nedir.
Çevrilmeyi bekleyen kredi miktarı mı yoksa üçkağıtçılık mı var
Alıntıyı görüntüle
Ödedikten sonra mı yoksa sepette mi çıkarayım reis?Verir tabi tek üründe alabilirsin başka üründe ekliyorsun almadıklarını iptal edip paranı alıyorsun
urun sepetıme eklı anasayfada sureklı onu aratıp gır cık falan yapıyorum olmuyorPromosyonun dışında klavyeyi istek listenize kaydedin ve o sayfada ürün seçip sürekli tekrar seç yapın illa ki denk geliyor bana 30 dkda denk gelmişti
knk byny uk yaptınBurdaki amaç nedir.
Çevrilmeyi bekleyen kredi miktarı mı yoksa üçkağıtçılık mı var
Alıntıyı görüntüle
Peki hocam senin denemelerinde sepet tutarı minimum sipariş tutarının üzerinde miydi yoksa benimki gibi miydi?Bu temunun bizi ugrastirip zamanimizi bosa harcamasi icin yaptığı bir etkinlik, 100 defa denedim her seferinde urunu ekliyor 2. Ürünü eklediğimde 1. Ürünün stogunun bittiğini söylüyor
Musteri hizmetlerine yazdim onlarda bir şeyler uyduruyor neymis etkinlikte belirli stok veriyorlarmis falan fistan
Boşuna uğraşıp vaktinizi harcamayın en iyisi
ödedikten sonra reis ama bu kullandığın kupon kodu indirimini etkiler haberin olsun onları zaten gösterir şu kadar veriyorum diyeÖdedikten sonra mı yoksa sepette mi çıkarayım reis?
Eyvallah.ödedikten sonra reis