Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
okumaya üşendım bı ara okurum :kekw:

EmreDur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre
elinize sağlık güzel rehber olmuş bana artık o tür promosyon mesajları gelmiyor ya 30 tl altı ürünler ya da en fazla 645 tl mesajları geliyor ikisi de boş
Kullandınız mı bi kaç kere kullandıktan sonra veya bi kaç alışveriş sonrası daha az atmaya başlıyor

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Hocam bir şey sorucam bana sadece 1kere ekstra indirim düştü 5hesabım var sağolsun hiçbirine daha doğru düzgün düşmedi.Soracağım soru temuya telefon numarası ekleme yeri var oraya eklesek daha hızlı indirim düşer mi acaba ? Hızlıca düşşede aula alsam diye uğraşıyorum :D
Alışveriş yaptıysanız daha çok indirim düşüyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen krediyle alan değil misin?
Buyrun

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Hepinizin sorularına yanıt veremiyorum şu anda üzgünüm first date'e gidiyorum boşta olduğum zaman toplu bir şekilde yanıtlayacağım şans dileyin arkadaşlar

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Kullandınız mı bi kaç kere kullandıktan sonra veya bi kaç alışveriş sonrası daha az atmaya başlıyor
bu ay toplam 7 farklı siparişim var sadece birisinde indirim aldım kalanları hep normal fiyata aldım hatta sipariş yaptığım zaman hiç mesaj bile gelmiyordu desteğe yazdım artık 30 tl altı mesajları geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Şan Özşaho
Bana sadece 10 dakika süren var yazan indirimler geliyor ve knlarda zaten indirimde olan ürünleri gösteriyor, bana özel indirim hiç gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir
AULA klavye muhabbeti çalışmıyor, iki kere başıma geldi, sonrasında yan çiziyor uygulama. F75i %99luk indirimde seçiyorum, sonrasında diğer ürünleri en ucuz olan şeylerle doldurup sepeti tamamlıyorum, tam ödeme ekranına atacakken AULA stokta yok yazıyor, aslında var. İki kere denedim ikisinde de aynısı oldu.

Top Bottom