Palo DAYI 👑
80+ Gold
okumaya üşendım bı ara okurum
Ara sıra tekrardan girin hocam belki düşer.indirim kartı 000 da aula f75 i bulamıyorum nasıl olucak ya
bi kere çıktı bana ssepeti tamamlayana kadar da stok bitti dedi o iş biraz yaş aşırı şanslı olursan ancak çıkıyorindirim kartı 000 da aula f75 i bulamıyorum nasıl olucak ya
hepsi bildiğimiz şeyler zaten yeni bir şey yok hocam gelen promosyonlara arada bi tıklayan adamlar biliyor neyin ne işe yaradığınıokumaya üşendım bı ara okurum
Kullandınız mı bi kaç kere kullandıktan sonra veya bi kaç alışveriş sonrası daha az atmaya başlıyorelinize sağlık güzel rehber olmuş bana artık o tür promosyon mesajları gelmiyor ya 30 tl altı ürünler ya da en fazla 645 tl mesajları geliyor ikisi de boş
Alışveriş yaptıysanız daha çok indirim düşüyor hocamHocam bir şey sorucam bana sadece 1kere ekstra indirim düştü 5hesabım var sağolsun hiçbirine daha doğru düzgün düşmedi.Soracağım soru temuya telefon numarası ekleme yeri var oraya eklesek daha hızlı indirim düşer mi acaba ? Hızlıca düşşede aula alsam diye uğraşıyorum
BuyrunSen krediyle alan değil misin?
İade kredisi miydi o yoksa müşteri hizmetlerinden mi aldın?Buyrun
bu ay toplam 7 farklı siparişim var sadece birisinde indirim aldım kalanları hep normal fiyata aldım hatta sipariş yaptığım zaman hiç mesaj bile gelmiyordu desteğe yazdım artık 30 tl altı mesajları geliyorKullandınız mı bi kaç kere kullandıktan sonra veya bi kaç alışveriş sonrası daha az atmaya başlıyor
bence alışveriş yaptıkça daha az düşüyor hocam alışveriş yaptıktan sonra düşmedi banaAlışveriş yaptıysanız daha çok indirim düşüyor hocam