Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir
IMG_4906.png

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,612
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Fatih
Sepete 670 TL üstü ürünler ekleyip ürün detaylarından çıkardım ben bu görseldeki 2 ürünü şipariş edince ürünler gelecek mi bana bilen var mı 670 TL altındaki siparişler gönderilmeyecektir diyorda
IMG_20241110_135656.jpg

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
umut
Bence de 2 hesabım var 3 4 alıverişim oldu eskiden her gün böyle indirim bildirimi atan uygualama artık sadece 600 tl altı ürünler ve senin için seçtiklerimiz adlı mesajlar atıyor. Büyük ihtimalle sadece ayağımız alışsın diye verilen indirimler. Ama temu da az değil fiyat politikası hiç hoş değil sen 1000 tl verirken birisi 10 liraya alabiliyor veya aldığı ürüne bi bakıyorsun 4 de birine düşmüş. Güyaa fiyat eşleşmesi olayı var. Aldığınız ürünlerin ilanları kapatılıp yeni ilan açıyorlar orada da hak ilan edemiyorsunuz genelde. Müşteri hizmetleri zaten anlamıyor hiçbir şeyi. Belki çeviri olayındandır bilemem. Kısacası Temuyu çok sevmiyorum fiyatlar açısından. Ya kampanya kovalayacaksın ya da kupon.
katılıyorum hocam dediğiniz olabilir ayağımız alışsın diye yapılıyordur büyük ihtimalle çünkü bana da tuhaf tuhaf mesajlar atıyor sadece bekleyelim bakalım belki sonraki ay atmaya başlar alışveriş yapmayınca fiyat eşitlemesi olayı benim çok sinirime gitti aula için fiyat eşitlemesi talebinde bulundum müşteri hizmetleri buradaki başka arkadaşlara kredi verirken bana vermemişti ve fotoğraflarla da durumu kanıtlamıştım.

Celestial

80+
Az önce sipariş verdim. Başta hiçbir kampanya vermiyordu desteğe neden bana kampanya gelmiyor diye ağlayınca 110tl kredi verdi sonrasında da indirim kartı gelince 350ye aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Hüseyin
Beyler acil bir şeyi sormam lazım şimdi sepet limiti var ama ödemede silebiliyorum kargoya verirler mi keycaps alacaktım 240 TL'ye?

EmreDur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre
katılıyorum hocam dediğiniz olabilir ayağımız alışsın diye yapılıyordur büyük ihtimalle çünkü bana da tuhaf tuhaf mesajlar atıyor sadece bekleyelim bakalım belki sonraki ay atmaya başlar alışveriş yapmayınca fiyat eşitlemesi olayı benim çok sinirime gitti aula için fiyat eşitlemesi talebinde bulundum müşteri hizmetleri buradaki başka arkadaşlara kredi verirken bana vermemişti ve fotoğraflarla da durumu kanıtlamıştım.
Aynı şey benim de başıma geldi ajazz proyu en yüksek fiyattan sundular o sıra aldım sonra fiyatı düştü forumda bazılarına ödeme yapmışlar farkı fakat ben yazdığımda böyle bir şey yok o indirim özelmiş dendi. 'Kupon ister misin?' cevabı aldım 2 kere. Çevireden dolayı olsa gerek ama kuponunu al sus der gibi idi üslup.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,612
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Beyler acil bir şeyi sormam lazım şimdi sepet limiti var ama ödemede silebiliyorum kargoya verirlermi keycaps alacaktım 240 TL'ye?
Onu hiç denemedim yapanlar varsa cevap yazabilirse konuya dipnot olarak ekleyeyim bende ama en kötü ihtimalle iade etmek zorundalar

EmreDur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre
İkisini de denedim, ya minimum tutara ulaşmadığı için sepet böyle oluyor ya da bilmiyorum
hocam geliyo stok arada denk gelir bekleyin ama hemen sepeti onaylayana kadar yine stok bitti diyo. O sepette de genelde problem çıkıyor fiyat limitinden dolayı 2 kere yaşadım 3. de sinirden uğraşmadım.

Bilal539

80+ Silver
Onu hiç denemedim yapanlar varsa cevap yazabilirse konuya dipnot olarak ekleyeyim bende ama en kötü ihtimalle iade etmek zorundalar
Verir tabi tek üründe alabilirsin başka üründe ekliyorsun almadıklarını iptal edip paranı alıyorsun

Top Bottom