Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
urun sepetıme eklı anasayfada sureklı onu aratıp gır cık falan yapıyorum olmuyor
Ben yanlışlıkla aulayı silmiştim tekrar gelmesi için 30 dk bu dediğimi yapmıştım %99 indirimle ürünleri seçip sonra ikisini de silip tekrar seçin eğer başka ürün varsa göstermiyor klavyeyi

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
%99 luk indirim kısmından klavye ve mouse seçseniz bile stokta yok diye gösteriyor.
ayrıca alırsanız bile vergisi normal fiyatından kesiliyor. alınmıyor ama kaç kez denedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir
urun sepetıme eklı anasayfada sureklı onu aratıp gır cık falan yapıyorum olmuyor
Hocam bende de aynı senin gibi, ilkten beyazı almıştım. Sonradan siyahta aklım kaldıydı. Sepette durdu 1 hafta neredeyse, bir taraftan orayıda kontrol ettim hiç gözükmedi klavye. Sonra yalan dolan olduğunu düşündüm, başka bir kuponla siyahı aldım. Ondan bir iki gün sonra tekrar göründü. Ama sonuç anlattığım gibi oldu.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
umut
Aynı şey benim de başıma geldi ajazz proyu en yüksek fiyattan sundular o sıra aldım sonra fiyatı düştü forumda bazılarına ödeme yapmışlar farkı fakat ben yazdığımda böyle bir şey yok o indirim özelmiş dendi. 'Kupon ister misin?' cevabı aldım 2 kere. Çevireden dolayı olsa gerek ama kuponunu al sus der gibi idi üslup.
bende hocam aulayı tam ara fiyata aldım 1080 tl gibi bir fiyata bazıları 500 600 TL'ye almıştı ondan öncesinde ajazz 820 max 1700 TL'ye alırken diğerleri 1200 TL'ye almıştı ikisininde ilanı kalkmış bilmem ne sadece kupon teklifi sundular fiyat eşitlemesi boş yani ya da müşteri hizmetlerindeki kişiye göre çok değişken durum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,160
İsim
Diyarhan

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
%99 luk indirim kısmından klavye ve mouse seçseniz bile stokta yok diye gösteriyor.
ayrıca alırsanız bile vergisi normal fiyatından kesiliyor. alınmıyor ama kaç kez denedim.
Ben daha dün almıştım garip gerçekten birkaç kişiden daha duydum bu sorunu

EmreDur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre
bende hocam aulayı tam ara fiyata aldım 1080 tl gibi bir fiyata bazıları 500 600 TL'ye almıştı ondan öncesinde ajazz 820 max 1700 TL'ye alırken diğerleri 1200 TL'ye almıştı ikisininde ilanı kalkmış bilmem ne sadece kupon teklifi sundular fiyat eşitlemesi boş yani ya da müşteri hizmetlerindeki kişiye göre çok değişken durum
Zaten anlattığını da anlamıyor 1 saat konuştuğumu biliyorum müşteri hizmetleriyle. Dil dökünce sonunda genelde kupon verip gönderiyorlar doğrudur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben daha dün almıştım garip gerçekten birkaç kişiden daha duydum bu sorunu
Şans işi de olabilir gerçekten stoklar sınırlıdır kampannya için belki ama sinir bozucu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kaan
Öncelikle konu sahibine teşekkürler baya bilgilendirici paylaşım olmuş anlatılan kampanyalar ayrı ayrı olarak yararlanılıyor doğru anladım demi birleştirilmiyor örneğin 2 bedava ürün sayfasıyla sepetimi eşleştirmem gerekiyor ekstra çark vs çevirilmşyor yani değil mi?

HarlBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
İbrahim Hamza Önen
Bende promosyonlar da hiç bir şey yok

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru