Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Dümenden başka bir şey değil 7 ürün ekle diyorsun onlar gümrükten geçmeyince ne yapacaksın merak ediyorum. Sipariş geçmişinin tamamını at bakayım.
2 Tanesi elime geldi sıkıntısız 3. Gümrükten geçiyor yani öyle bir problem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bıraz kısaltma sansın varmı acaba okumaya pek zaman bulamadımda
Bende müsait değilim hocam first date yolundayım alelacele yazmıştım konuyu yapay zekaya atıp özetlettirmeyi deneyin

Ekler

• Screenshot_20241110_143610_Temu.jpg
    Screenshot_20241110_143610_Temu.jpg
    535.9 KB · Hit: 107

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Baki Bektaş
bu kampanyalar sipariş verdikçemi geliyor yoksa rastgele zamanlardamı

Gurkanpiro

80+ Gold

Bende müsait değilim hocam first date yolundayım alelacele yazmıştım konuyu yapay zekaya atıp özetlettirmeyi deneyin
tamamdır hocam eyw

Palo DAYI 👑

80+ Gold

o teslım edılenler aynı kargodamı geldı acaba

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Palo DAYI 👑

80+ Gold
2 sepeti ayrı aldığımdan ayrı günlerde ayrı ayrı geldi toplam 5 sepet aldım ama her bir sepet tek seferde geldi
anladım tamamdır bende o sekılde sıparıs gecıcem klavye degılde baksa ıhtıyaclar ıcın almayı dusunuyorum bırde yanında motor fala almayı dusunuyorum hatta sızın bır septette var sanırım o saglam geldımı acaba resım ve lınkını atma sansınız varmı boyutu nasıl cok kucukmu yoksa normal bısey mı ?

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Özkan Kezer
2 sepeti ayrı aldığımdan ayrı günlerde ayrı ayrı geldi toplam 5 sepet aldım ama her bir sepet tek seferde geldi
Hocam amacım sadece klavye almak ekstra bir şey almadan ekstra indirim olmuyor sanırım. Direkt normal temuda olduğu fiyattan mı alayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir
%99 olan etkinlikte min siparis tutarına bakmıyor altındaydı diye hatırlıyorum ama
Benim yaptığım sepette altında hatta baya altında. Ama son adımda tam sepete atacakken stok yok dediği için belkide vardır minimum tutar ama söylemiyor sistem diye düşünüyorum o yüzden sordum.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam amacım sadece klavye almak ekstra bir şey almadan ekstra indirim olmuyor sanırım. Direkt normal temuda olduğu fiyattan mı alayım
o sekılde alıcaksan %20 kupon almaya calıs destekten

Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Hüseyin
  1. Ücretsiz Ürün Promosyonları: "Promosyonlar" sekmesinden ücretsiz ürün veren tekliflere girip, seçilen ürünlerden iki tanesini seçebilirsin. Bu ürünleri sepetine ekledikten sonra alacağın kuponlarla sonraki alışverişlerinde indirimden yararlanabilirsin.
  2. Kredi İadesi Promosyonları: Kredi iadesi kampanyaları ile sipariş tutarına göre maksimum 460 TL kredi kazanabilirsin. Bu krediler taksit taksit 7 günde yükleniyor ve sonraki alışverişlerde kullanılabiliyor.
  3. %99 İndirim Promosyonları: Ücretsiz ürün promosyonuna benzer şekilde pahalı ürünleri çok düşük fiyatlara (%1) alma şansın var. Bu indirimler sınırlı ürünler için geçerli ve ilk ürün seçimi genellikle daha değerli oluyor.
  4. İndirim Kartı: En sade ve kullanışlı indirim yöntemi bu; arama yaparak istediğin ürünlere indirim uygulanıyor. Ürün başına değişen miktarlarda indirim yapıldığı için favori ürünlerini bu kartla alabilirsin.
Temu’dan daha fazla indirim görmek için yeni bir hesap açmayı da deneyebilirsin.

Top Bottom