Gurkanpiro
80+ Gold
bıraz kısaltma sansın varmı acaba okumaya pek zaman bulamadımdaEvet forumda meşhur olan ajazz mouse stoğa geldiğinde o da oluyor indirimle
bıraz kısaltma sansın varmı acaba okumaya pek zaman bulamadımdaEvet forumda meşhur olan ajazz mouse stoğa geldiğinde o da oluyor indirimle
Bunu nasıl denk getirmeyi başardınız?
Sipariş ödeme kısmını atabilir mısınız
2 Tanesi elime geldi sıkıntısız 3. Gümrükten geçiyor yani öyle bir problem yokDümenden başka bir şey değil 7 ürün ekle diyorsun onlar gümrükten geçmeyince ne yapacaksın merak ediyorum. Sipariş geçmişinin tamamını at bakayım.
Bende müsait değilim hocam first date yolundayım alelacele yazmıştım konuyu yapay zekaya atıp özetlettirmeyi deneyinbıraz kısaltma sansın varmı acaba okumaya pek zaman bulamadımda
tamamdır hocam eyw2 Tanesi elime geldi sıkıntısız 3. Gümrükten geçiyor yani öyle bir problem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende müsait değilim hocam first date yolundayım alelacele yazmıştım konuyu yapay zekaya atıp özetlettirmeyi deneyin
o teslım edılenler aynı kargodamı geldı acaba2 Tanesi elime geldi sıkıntısız 3. Gümrükten geçiyor yani öyle bir problem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende müsait değilim hocam first date yolundayım alelacele yazmıştım konuyu yapay zekaya atıp özetlettirmeyi deneyin
2 sepeti ayrı aldığımdan ayrı günlerde ayrı ayrı geldi toplam 5 sepet aldım ama her bir sepet tek seferde geldio teslım edılenler aynı kargodamı geldı acaba
anladım tamamdır bende o sekılde sıparıs gecıcem klavye degılde baksa ıhtıyaclar ıcın almayı dusunuyorum bırde yanında motor fala almayı dusunuyorum hatta sızın bır septette var sanırım o saglam geldımı acaba resım ve lınkını atma sansınız varmı boyutu nasıl cok kucukmu yoksa normal bısey mı ?2 sepeti ayrı aldığımdan ayrı günlerde ayrı ayrı geldi toplam 5 sepet aldım ama her bir sepet tek seferde geldi
Hocam amacım sadece klavye almak ekstra bir şey almadan ekstra indirim olmuyor sanırım. Direkt normal temuda olduğu fiyattan mı alayım2 sepeti ayrı aldığımdan ayrı günlerde ayrı ayrı geldi toplam 5 sepet aldım ama her bir sepet tek seferde geldi
Benim yaptığım sepette altında hatta baya altında. Ama son adımda tam sepete atacakken stok yok dediği için belkide vardır minimum tutar ama söylemiyor sistem diye düşünüyorum o yüzden sordum.%99 olan etkinlikte min siparis tutarına bakmıyor altındaydı diye hatırlıyorum ama
o sekılde alıcaksan %20 kupon almaya calıs destektenHocam amacım sadece klavye almak ekstra bir şey almadan ekstra indirim olmuyor sanırım. Direkt normal temuda olduğu fiyattan mı alayım