Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

coolsnow

80+
Gerçek ANC'li kulaklık arıyorum, bunun fiyatı çok cezbediyor fakat elimde sennhiser hd350 varken böyle bir ürün almak istemiyorum. Yok mu şöyle gerçek ANC, dünyayı tamamen izole eden sağlam bir kulaklık :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aradığım özellikler :
-Valorant , cs go ve pubg vb. oyunlarda çok iyi ses kasabilmek ve sesleri ayırt edebilmek , takım arkadaşları ile rakibin sesini ayırt etmek gibi.
-Ergonomik ve uzun ömürlü olması , verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor olması ve uzun kullanımda ağrı yapmaması.
FPS oyunları için IEM kulaklık önerebilirim, tüm profesyonel oyuncular IEM kullanıyor, turnuvalarda sponsor diye 2 tur kulak üstü marka kulaklıkları takıyorlar, sonrasında tekrar IEM'lerden devam ediyorlar :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kaan kaya
trendyol üzerinden alsaydık keşke kuponla daha ucuza alırdık

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
Kadir

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jiyu
Önerin için teşekkürler , onları hiç düşünmemiştim ya ne farkı oluyor acaba normal kulaklıklardan ?
Ben de samsung buds fe var ilk blueetooth kulaklığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Mehmet
Alınır mı beyler ne diyorsunuz

ozzy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ozan Muratoğlu
1-2 yıl önce Cloud 2 Wireless 7.1 vardı şuan onun yerine bu model satılıyor. Birebir aynı model midir. Bunda da 7.1 var mı ?

Lonely_x3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ömer Alper
ya zaten barracuda x var yeni değişti, sırf cs için kulaklık değişiyoz valla psikolojimiz allak bullak
Fps oyuncusuysan anakartın giriş seviyesi ise kendinden seskartlı kablolu modeller tercih etmeni öneririm. Ben barracuda x aldım yeni, yakınları duyuyorum uzak sesler yok. Yarın 2.4 k ya birine vercem başka modele geçicem

Ürün bitmiş mi? Linke tıkladığımda 2199 TL'ye alış bulamadım. Bir de kendisinde ses kartı var mıdır?
Kablolu modelde var ama bunda sanmam. Zaten ses kartı varsa bile kablolu şekilde kullanman gerekir diye biliyorum

Ürün bitmiş mi? Linke tıkladığımda 2199 TL'ye alış bulamadım. Bir de kendisinde ses kartı var mıdır?
Kablolu modelde var ama bunda sanmam. Zaten ses kartı varsa bile kablolu şekilde kullanman gerekir diye biliyorum

Top Bottom