Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud 2 core kablosuz 2200TL ÇÖKÜN

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Yurt dışında en iyi indirim zamanlarında 3-3.5k'ya satılıyor. Bana biraz garip geldi 2k olması. Bence fiyatta hata vardır. İptal edilirse şaşırmam. Koca mediamarkt iptal etmez herhalde ama thh ile falan uğraşmak istemez orasıda ayrı. 4k verdim valla ben. Benim kuponlarım falan olduğu için ucuza geldi gerçi 1-1.5kya mı ne gelmişti. Ben cloud 2 core'u ilk çıktığından beri 3k altına görmedim. Genel olarak memnun olduğum bir kulaklık. İlk versiyonunuda kullanmıştım. Kulak pedi eriyormuş diyenler falan ayrı kopartıyor. O gibi sorunlarda Facebook üzerinden hyperx'e yazınca yeni ped yolluyorlar. Yaklaşık 2 kere talep ettim eski kulakliklarim için ve yenisini yolladılar her seferinde. Fiyatına oranla bence 4k üstüne çıkamam derseniz en iyi alınabilecek kulaklık. 5-6k'ya çıkınca daha güzel ürünler bulunabiliyor zaten fakat tam o sınırdaysanız 10/10 kulaklık. Mikrofon klasik 6/10 hyperx kulaklık mikrofonu. Ses kalitesi cloud 2 ile kapışabilir bence (cloud2 kullandım). Çok profesyonel olmadığınız sürece farkı anlamazsınız. Ses kalitesi f/p olarak 8/10. Kullanım süresi baya uzun süre gidiyor. Bu fiyata en uzun kullanım süresi sunan kulaklık buydu sanirim en son baktığımda. Şarjı çok aşırı azaldığında %1-10 gibi bir orana düştüğünde ses yüksekliğinde farkedilebilir derecede düşüş hissettim ama idare edilebilir bir ses seviyesi o da. Bluetooth olması kötü denilebilir mi emin değilim. Bluetooth genelde telefonda kullanım icin tercih ediliyor. Zaten pc basinda kulakustu kullanınca birde ayrıyetten telefonda takmak baş agrıtabilir, sağlıklı degil bence. Kısacası umarım iptal edilmez. 2k'ya bedava kulaklık. Logitech ve diğer benzeri markaların 3-4k'ya sattığı wireless kulaklıkların mezarını kazar. Kötüleyenleri çözemiyorum xd.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklığı aktif 2 yıldır kullanıyorum. padler erimeye başladı evet ama yedek padleri 300 tl bandında. ki 2 sene olmasına rağmen 1-2 ay önce başladı bu durum. alanlar iptal etmesin bence. ses kalitesi mikrofonu vs gayet iyi. ki benim için mikrofonun çıkması da artı bir özellik. düzenli oyun oynuyorum gecikme değeri nedir bilmiyorum ama hiç sorun yaşamadım. çok takıntılıysanız kablosunu takar öyle kullanırsınız. eksi diyebileceğim tek yanı bana göre bt olmaması. onun dışında öneririm.
İlk versiyonu mu kullanıyorsunuz? Bu konudaki 2. Versiyonu. 2. Versiyon 2023 sonbaharında çıkmıştı sanki.

Kötüleyenler iptal etmeyi düşünenleri iptal etmeye sürükleyip kendileri mi cukkalamaya çalışıyor anlamadım xd. Ya yaşları 10 yada öyle. Mantıklı.

Son düzenleme:

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
ilyas ertekin
Yurt dışında en iyi indirim zamanlarında 3-3.5k'ya satılıyor. Bana biraz garip geldi 2k olması. Bence fiyatta hata vardır. İptal edilirse şaşırmam. Koca mediamarkt iptal etmez herhalde ama thh ile falan uğraşmak istemez orasıda ayrı. 4k verdim valla ben. Benim kuponlarım falan olduğu için ucuza geldi gerçi 1-1.5kya mı ne gelmişti. Ben cloud 2 core'u ilk çıktığından beri 3k altına görmedim. Genel olarak memnun olduğum bir kulaklık. İlk versiyonunuda kullanmıştım. Kulak pedi eriyormuş diyenler falan ayrı kopartıyor. O gibi sorunlarda Facebook üzerinden hyperx'e yazınca yeni ped yolluyorlar. Yaklaşık 2 kere talep ettim eski kulakliklarim için ve yenisini yolladılar her seferinde. Fiyatına oranla bence 4k üstüne çıkamam derseniz en iyi alınabilecek kulaklık. 5-6k'ya çıkınca daha güzel ürünler bulunabiliyor zaten fakat tam o sınırdaysanız 10/10 kulaklık. Mikrofon klasik 6/10 hyperx kulaklık mikrofonu. Ses kalitesi cloud 2 ile kapışabilir bence (cloud2 kullandım). Çok profesyonel olmadığınız sürece farkı anlamazsınız. Ses kalitesi f/p olarak 8/10. Kullanım süresi baya uzun süre gidiyor. Bu fiyata en uzun kullanım süresi sunan kulaklık buydu sanirim en son baktığımda. Şarjı çok aşırı azaldığında %1-10 gibi bir orana düştüğünde ses yüksekliğinde farkedilebilir derecede düşüş hissettim ama idare edilebilir bir ses seviyesi o da. Bluetooth olması kötü denilebilir mi emin değilim. Bluetooth genelde telefonda kullanım icin tercih ediliyor. Zaten pc basinda kulakustu kullanınca birde ayrıyetten telefonda takmak baş agrıtabilir, sağlıklı degil bence. Kısacası umarım iptal edilmez. 2k'ya bedava kulaklık. Logitech ve diğer benzeri markaların 3-4k'ya sattığı wireless kulaklıkların mezarını kazar. Kötüleyenleri çözemiyorum xd.

İlk versiyonu mu kullanıyorsunuz? Bu konudaki 2. Versiyonu. 2. Versiyon 2023 sonbaharında çıkmıştı sanki.

Kötüleyenler iptal etmeyi düşünenleri iptal etmeye sürükleyip kendileri mi cukkalamaya çalışıyor anlamadım xd. Ya yaşları 10 yada öyle. Mantıklı.
hocam iptal falan yok bu arada kanlı canlı mağazasından gidip aldım ve şu an müzik dinleyerek sana bu kulaklıkla yazıyorum.

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Utku Çetin
hocam iptal falan yok bu arada kanlı canlı mağazasından gidip aldım ve şu an müzik dinleyerek sana bu kulaklıkla yazıyorum.
Bi ilk görüş paylaşabilir misin insanların fikri olsun

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
O zaman mükemmel valla. Hayırlı olsun şimdiden herkese. Değişik bir fiyat ama yinede amazonda bile bu kadar düşmemişti. Mediamarkt arada şaşırtıyor.

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
ilyas ertekin
Bi ilk görüş paylaşabilir misin insanların fikri olsun
Kulaklığın kafaya oturmasında ağırlık yapmasında vs bir sıkıntı yok. aralıksız 3 saattir kulağımda hafif terletme yapıyor o da deri pedlerin kaçınılmaz sonu. ses kalitesi olarak ortalama diyebileceğimiz bir ses yüksekliği ve kalitesi var. yazılım üzerinde bi ayarı var spatial sound diye bir şey oyun oynarken aktif ederseniz aşırı canlandırıyor sesleri. bombalar falan bayağı basslı patlıyor alışamadım ben kapattım. oyunda ses kasmak için alıyorsanız gayet kullanılabilir. mikrofonu kimseyi üzecek seviyede değil. kimse bu kulaklığın mikrofonuyla profesyonel içerik çekmeyi düşünmüyodur muhtemelen. oyun oynarken info vereyim yeter diyen herkese yeterli bi kulaklık. 4 bin tl bandında alıyor olsaydım muhtemelen düşünmezdim ama indirimli fiyatında rakibi yoktur muhtemelen. bu arada içinden çıkan usb ile kullanıyorum yazılışı nasıl bilmiyorum dangıl diye söylüyoruz. farem de aynı şekilde kablosuz. uzun süre oyun oynadım ne seste gecikme kesilme kopma ne de fare de bu sıkıntıları yaşadım.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ARKADAŞLAR CLOUD İLE CLOUD CORE KARIŞTIRILIYOR LÜTFEN DİKKATLİ OLUN ÇOK İYİ BİR ÜRÜN DEĞİL BU

123kral14

80+ Silver
Alanlara h.o bende aldım para vardı yine de taksit koydum yana dönen monitör de aldım onu yana döndürüp yatağa yatıp kablosuz kulaklığın ile bir seyler izleyeceğim ( küçük burjuvazi kavga derlemeleri)

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
ARKADAŞLAR CLOUD İLE CLOUD CORE KARIŞTIRILIYOR LÜTFEN DİKKATLİ OLUN ÇOK İYİ BİR ÜRÜN DEĞİL BU
Ürünü kullanmadan yorum yapam hehehe. Kablolu haliyle alakası olmayan bir kulaklık onla karşılaştırıyorsanız (bence). v2'si gerçekten daha iyi . Cloud 2 - Cloud Core Wireless- Cloud 2 Core Wireless kullandım. Cloud 2'den ses olarak tabi farklılıkları var ama kablosuz olduğunu düşününce ve bu fiyatta olunca yemişim cloud 2yi :D. Normalde yurt dışında indirimli fiyatı 3k falan. TR'de de 3k'ya satılmaya başlandı başta ve sonra 4k'ya çıktı. Genelde 3k altına çok düşmeyen bir modeldi. 4k değer mi dersen aldığın zamana bağlı. Eğer cloud 3 wireless 5k civarlarında olduğu bir tarihte cloud 2 core w'ı 3.8k vs. gibi bir fiyata bulursan alınır. Çünkü bu fiyata bu performansı-kullanım süresini veren yok. Bütçen bu sınırlardaysa güzel kulaklık. Alamadınız diye kıskanmanın bir anlamı yok 🤡

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ürünü kullanmadan yorum yapam hehehe. Kablolu haliyle alakası olmayan bir kulaklık onla karşılaştırıyorsanız (bence). v2'si gerçekten daha iyi . Cloud 2 - Cloud Core Wireless- Cloud 2 Core Wireless kullandım. Cloud 2'den ses olarak tabi farklılıkları var ama kablosuz olduğunu düşününce ve bu fiyatta olunca yemişim cloud 2yi :D. Normalde yurt dışında indirimli fiyatı 3k falan. TR'de de 3k'ya satılmaya başlandı başta ve sonra 4k'ya çıktı. Genelde 3k altına çok düşmeyen bir modeldi. 4k değer mi dersen aldığın zamana bağlı. Eğer cloud 3 wireless 5k civarlarında olduğu bir tarihte cloud 2 core w'ı 3.8k vs. gibi bir fiyata bulursan alınır. Çünkü bu fiyata bu performansı-kullanım süresini veren yok. Bütçen bu sınırlardaysa güzel kulaklık. Alamadınız diye kıskanmanın bir anlamı yok 🤡
Adam akıllı okuyordum dedim ne güzel bilgi vermiş teşekkür edeyim dedim, son cümlede b*ka sarmışsın boş boş sinirlendiriyorsun insanı. Yanlış biliyor olabilirim bilip bilmeden saçma sapan şeyler diyorsun. Kulaklığın ederi senden fazla onu anladım bu metnin sonucunda

gunesss

80+
daha önce cloud core 1 kullandım, hyperx zamanındda üretilirken cloud 2 ile bir farkı hissetmemiştim
bu arada kargolandı benimki

Champs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berkcan özbey
2 k ya bu kalitede kablosuz kulaklıkmı var bilmeyenlerin yorum yaptığını düşünüyorum

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Adam akıllı okuyordum dedim ne güzel bilgi vermiş teşekkür edeyim dedim, son cümlede b*ka sarmışsın boş boş sinirlendiriyorsun insanı. Yanlış biliyor olabilirim bilip bilmeden saçma sapan şeyler diyorsun. Kulaklığın ederi senden fazla onu anladım bu metnin sonucunda
ya şaka yapıyom palyaçoyu boşa mı koydum ya AWRLÖMOAETFGLÖSAMGSDFMHLKSMFOH

ünlem koyucam birdahakine

özür dilerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Erkan
Core normale göre kötü arkadaşlar normali bu fiyata düşseydi çok iyi olurdu
Kullandı mı merak ettimde incelemesi yok doğru dürüst

neye göre daha kötü nesi daha kötü ? Cloud 2 15-20kHz Cloud 2 core 10-21kHz bu da cloud 2 core'u öne geçirir daha iyi bass daha iyi tiz. Cloud 2 wireless 30 saat core 80 saat pil ömrü. başka ne fark var kötü yapan söyleyin aydınlanalım
Ne aydınlanması bunlar kulaktan dolma you tube ne derse onu biliyorlar tırt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,846
Son üye