Yurt dışında en iyi indirim zamanlarında 3-3.5k'ya satılıyor. Bana biraz garip geldi 2k olması. Bence fiyatta hata vardır. İptal edilirse şaşırmam. Koca mediamarkt iptal etmez herhalde ama thh ile falan uğraşmak istemez orasıda ayrı. 4k verdim valla ben. Benim kuponlarım falan olduğu için ucuza geldi gerçi 1-1.5kya mı ne gelmişti. Ben cloud 2 core'u ilk çıktığından beri 3k altına görmedim. Genel olarak memnun olduğum bir kulaklık. İlk versiyonunuda kullanmıştım. Kulak pedi eriyormuş diyenler falan ayrı kopartıyor. O gibi sorunlarda Facebook üzerinden hyperx'e yazınca yeni ped yolluyorlar. Yaklaşık 2 kere talep ettim eski kulakliklarim için ve yenisini yolladılar her seferinde. Fiyatına oranla bence 4k üstüne çıkamam derseniz en iyi alınabilecek kulaklık. 5-6k'ya çıkınca daha güzel ürünler bulunabiliyor zaten fakat tam o sınırdaysanız 10/10 kulaklık. Mikrofon klasik 6/10 hyperx kulaklık mikrofonu. Ses kalitesi cloud 2 ile kapışabilir bence (cloud2 kullandım). Çok profesyonel olmadığınız sürece farkı anlamazsınız. Ses kalitesi f/p olarak 8/10. Kullanım süresi baya uzun süre gidiyor. Bu fiyata en uzun kullanım süresi sunan kulaklık buydu sanirim en son baktığımda. Şarjı çok aşırı azaldığında %1-10 gibi bir orana düştüğünde ses yüksekliğinde farkedilebilir derecede düşüş hissettim ama idare edilebilir bir ses seviyesi o da. Bluetooth olması kötü denilebilir mi emin değilim. Bluetooth genelde telefonda kullanım icin tercih ediliyor. Zaten pc basinda kulakustu kullanınca birde ayrıyetten telefonda takmak baş agrıtabilir, sağlıklı degil bence. Kısacası umarım iptal edilmez. 2k'ya bedava kulaklık. Logitech ve diğer benzeri markaların 3-4k'ya sattığı wireless kulaklıkların mezarını kazar. Kötüleyenleri çözemiyorum xd.
Kötüleyenler iptal etmeyi düşünenleri iptal etmeye sürükleyip kendileri mi cukkalamaya çalışıyor anlamadım xd. Ya yaşları 10 yada öyle. Mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk versiyonu mu kullanıyorsunuz? Bu konudaki 2. Versiyonu. 2. Versiyon 2023 sonbaharında çıkmıştı sanki.kulaklığı aktif 2 yıldır kullanıyorum. padler erimeye başladı evet ama yedek padleri 300 tl bandında. ki 2 sene olmasına rağmen 1-2 ay önce başladı bu durum. alanlar iptal etmesin bence. ses kalitesi mikrofonu vs gayet iyi. ki benim için mikrofonun çıkması da artı bir özellik. düzenli oyun oynuyorum gecikme değeri nedir bilmiyorum ama hiç sorun yaşamadım. çok takıntılıysanız kablosunu takar öyle kullanırsınız. eksi diyebileceğim tek yanı bana göre bt olmaması. onun dışında öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kötüleyenler iptal etmeyi düşünenleri iptal etmeye sürükleyip kendileri mi cukkalamaya çalışıyor anlamadım xd. Ya yaşları 10 yada öyle. Mantıklı.
Son düzenleme: