Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud 2 core kablosuz 2200TL ÇÖKÜN

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Numan Ceylan
İndirimi kaçırdım diye mi üzüleyim. Gecikmesiz 2.4ghz uzun ömürlü kulaklığa bok atanlaramı söveyim bilemedim.
2.2k'ya taş gibi kablosuz kulaklık, başta fiyat hatası diye siparis etmemiştim. Kulaklığı mağazadan alan kişinin mesajını görünce kaynar su döküldü

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
Yurt dışında en iyi indirim zamanlarında 3-3.5k'ya satılıyor. Bana biraz garip geldi 2k olması. Bence fiyatta hata vardır. İptal edilirse şaşırmam. Koca mediamarkt iptal etmez herhalde ama thh ile falan uğraşmak istemez orasıda ayrı. 4k verdim valla ben. Benim kuponlarım falan olduğu için ucuza geldi gerçi 1-1.5kya mı ne gelmişti. Ben cloud 2 core'u ilk çıktığından beri 3k altına görmedim. Genel olarak memnun olduğum bir kulaklık. İlk versiyonunuda kullanmıştım. Kulak pedi eriyormuş diyenler falan ayrı kopartıyor. O gibi sorunlarda Facebook üzerinden hyperx'e yazınca yeni ped yolluyorlar. Yaklaşık 2 kere talep ettim eski kulakliklarim için ve yenisini yolladılar her seferinde. Fiyatına oranla bence 4k üstüne çıkamam derseniz en iyi alınabilecek kulaklık. 5-6k'ya çıkınca daha güzel ürünler bulunabiliyor zaten fakat tam o sınırdaysanız 10/10 kulaklık. Mikrofon klasik 6/10 hyperx kulaklık mikrofonu. Ses kalitesi cloud 2 ile kapışabilir bence (cloud2 kullandım). Çok profesyonel olmadığınız sürece farkı anlamazsınız. Ses kalitesi f/p olarak 8/10. Kullanım süresi baya uzun süre gidiyor. Bu fiyata en uzun kullanım süresi sunan kulaklık buydu sanirim en son baktığımda. Şarjı çok aşırı azaldığında %1-10 gibi bir orana düştüğünde ses yüksekliğinde farkedilebilir derecede düşüş hissettim ama idare edilebilir bir ses seviyesi o da. Bluetooth olması kötü denilebilir mi emin değilim. Bluetooth genelde telefonda kullanım icin tercih ediliyor. Zaten pc basinda kulakustu kullanınca birde ayrıyetten telefonda takmak baş agrıtabilir, sağlıklı degil bence. Kısacası umarım iptal edilmez. 2k'ya bedava kulaklık. Logitech ve diğer benzeri markaların 3-4k'ya sattığı wireless kulaklıkların mezarını kazar. Kötüleyenleri çözemiyorum xd.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk versiyonu mu kullanıyorsunuz? Bu konudaki 2. Versiyonu. 2. Versiyon 2023 sonbaharında çıkmıştı sanki.

Kötüleyenler iptal etmeyi düşünenleri iptal etmeye sürükleyip kendileri mi cukkalamaya çalışıyor anlamadım xd. Ya yaşları 10 yada öyle. Mantıklı.
eski ya da yeni olduğunu nereden anlarım bilmiyorum ama 2023 22 temmuzda satın almışım hocam.

İndirimi kaçırdım diye mi üzüleyim. Gecikmesiz 2.4ghz uzun ömürlü kulaklığa bok atanlaramı söveyim bilemedim.
2.2k'ya taş gibi kablosuz kulaklık, başta fiyat hatası diye siparis etmemiştim. Kulaklığı mağazadan alan kişinin mesajını görünce kaynar su döküldü
olur mu öyle hocam kullanmayanlar gecikme olduğunu söylüyor :)

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
lappelduvide
hocam fazladan aldım satabilirim istersen sıfır kapalı kutu şeklinde

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Numan Ceylan
hocam fazladan aldım satabilirim istersen sıfır kapalı kutu şeklinde
Çok sagolun ama 1k üzeri alışverişlerimi taksitle yapıyorum. Sahibinden param güvende üzerinden taksit oluyorsa bakabilirim.

gunesss

80+
Beyler satın aldım, ngenuityi indirdim, dtsx'i açınca ne ses yükseliyor ne bir şey oluyor sıkıntısı ne bu arkadaşın? bu yazılım bir işe yaramıyor mu?

KingDeViL

80+ Bronze
Bu neden bu kadar ucuz ?

1731754984095.png

1731755017790.png

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

KingDeViL

80+ Bronze
Top Bottom