hhocam ben şey dşiiye biliyorum bankada ek odeme falan olmuyormuEvet.
hhocam ben şey dşiiye biliyorum bankada ek odeme falan olmuyormuEvet.
Trendyol'da stok bitmiş ya , teşekkürlerKabloluya göre sesi biraz az olur hocam bağlantıda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Isterseniz trendyol üzerinden de sipariş verebilirsiniz orada da satıcı mediamarkt
Taksiti artırırsanız ek ödeme çıkar mediamarkt 3 taksiti peşin fiyatına veriyor vade farkı almıyor.hhocam ben şey dşiiye biliyorum bankada ek odeme falan olmuyormu
evette hocam banka alıyor galiba aldımda ben bunuda sizce iade etmelimiyim çok kararsızım bazılarıo kotü dıyor bayagıTaksiti artırırsanız ek ödeme çıkar mediamarkt 3 taksiti peşin fiyatına veriyor vade farkı almıyor.
bu fiyatta senin dediğin özellikleri ya da beklediğin özellikleri karşılayan kulaklık varsa atmanı beklerim dostum 2000liraya ne bekliyorsun kibluetooth yok, mikrofonu kötü v.s çökülecek bir ürün değil
Ben olsam etmezdim yine de karar sizin.evette hocam banka alıyor galiba aldımda ben bunuda sizce iade etmelimiyim çok kararsızım bazılarıo kotü dıyor bayagı
1100tlik ye btli kulaklık alırımbu fiyatta senin dediğin özellikleri ya da beklediğin özellikleri karşılayan kulaklık varsa atmanı beklerim dostum 2000liraya ne bekliyorsun ki
iyi yaparsin1100tlik ye btli kulaklık alırım
neye göre daha kötü nesi daha kötü ? Cloud 2 15-20kHz Cloud 2 core 10-21kHz bu da cloud 2 core'u öne geçirir daha iyi bass daha iyi tiz. Cloud 2 wireless 30 saat core 80 saat pil ömrü. başka ne fark var kötü yapan söyleyin aydınlanalımCore normale göre kötü arkadaşlar normali bu fiyata düşseydi çok iyi olurdu