Yok arkadaş 10:40tan beri konuşuyorum 3 kişi birbirine yönlendirdi hiçbir türlü soruya cevap yok. Zaten offer saat 1'de bitiyor. 5 dk kala deneyeyim yine de. Para boşa gidecek 2 hafta ama neyse.600 krediyi tek sipariste alabilmek icin o sayfadan vergi dahil olmadan 950 tllik sepet olusturmaniz lazim.
bende hocam bende neyse denemekten zarar gelmez umarim sizinki olur.Yok arkadaş 10:40tan beri konuşuyorum 3 kişi birbirine yönlendirdi hiçbir türlü soruya cevap yok. Zaten offer saat 1'de bitiyor. 5 dk kala deneyeyim yine de. Para boşa gidecek 2 hafta ama neyse.
Dediklerine göre olmayacak ama o son ekrandaki yazı da gayet kasıtlı yani. Algoritmasının toplam fiyat üzerinden değerlendirme yapıp ona göre 950 altı bir yazı üstü başka yazı yazması..bende hocam bende neyse denemekten zarar gelmez umarim sizinki olur.
Valla sunlar kampanyada her turlu hakka sahip olmasa oyle dava acarsinki ben heralde yaninda aldigim urunu iptal edicem klavye 820 TL'ye okey gibi.Dediklerine göre olmayacak ama o son ekrandaki yazı da gayet kasıtlı yani. Algoritmasının toplam fiyat üzerinden değerlendirme yapıp ona göre 950 altı bir yazı üstü başka yazı yazması..
Aldım ve sizdeki gibi vergisizden puan verdi, iptal ettim hepsini. Videoya çektim, yarın tekrar dispute açıp göstericem. Bi yere de varmayacak zaten.Valla sunlar kampanyada her turlu hakka sahip olmasa oyle dava acarsinki ben heralde yaninda aldigim urunu iptal edicem klavye 820 TL'ye okey gibi.
hicbir yere varmayacagini bildigim icin bende ugrasmayacagim. diger urunu iade ettim 810 TL'ye klavyeyi aldim. baska hesaptanda %20 kupon ve krediyle 700 e bir tane daha alicam. yani yaklasik 100 tl pahaliya gelecek ve yaninda alabilecegim 200 300 tllik urunler gidecek. bundan sonra olsemde temudan siparisten sonra gelecek indirim icin siparis vermem artik.Aldım ve sizdeki gibi vergisizden puan verdi, iptal ettim hepsini. Videoya çektim, yarın tekrar dispute açıp göstericem. Bi yere de varmayacak zaten.
Çinliler adamı gerçekten her dönüşte mal yerine koyuyor.hicbir yere varmayacagini bildigim icin bende ugrasmayacagim. diger urunu iade ettim 810 TL'ye klavyeyi aldim. baska hesaptanda %20 kupon ve krediyle 700 e bir tane daha alicam. yani yaklasik 100 tl pahaliya gelecek ve yaninda alabilecegim 200 300 tllik urunler gidecek. bundan sonra olsemde temudan siparisten sonra gelecek indirim icin siparis vermem artik.
Vergili niye olsun sepet tutarına bakılır her zaman zatenHocam vergisiz 950 olmasi gerekiyormus iptalle ugrasicam birde simdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmadi 600 uzerinden hesapladi
Hocam çünkü vergili fiyat 950 nin altındayken almak için hızlanın yazıyor. Vergili fiyat 950 yi geçince alacaksınız yazıyor. Bu yüzden arkadaşla denedik ve olmadı.Vergili niye olsun sepet tutarına bakılır her zaman zaten
Kral hesap içersinde TC kimlik nasıl değiştiriyorsunSiparişlerde aynı hesap kullanıp farklı tcde sorun olmuyordu değil mi atıyorum 2 sipariş var ikiside farklı TC ama aynı hesap aynı adres
%99 indirime denk gelirseniz 28 TL'ye alabiliyorsunuz halenKupon vs bitti sanırım. Şu an ne kadara alınabiliyor