Neler Yeni

CREATİNE SAÇ DÖKERMİ

aliimran0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
Creatinin saç döktüğü kanıtlanmış bir şey değil ama tanıdığım çoğu kişinin saçlarını döktüğünü söylüyorlar bendede genetik yatkınlık var sizce creatine saç dökermi deneyimi olanlar cevaplayabilirmi teşekkürler

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
EnsarTelli
Aga babamda saçta açıklık var yaklaşık 2 yıldır her gün 5gr alıyorum
Saçlarım dahada gürleşti creatine saçın hammaddesi gibi olduğu için vücudtaki creatine bence dahada gurlestiriyor

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Creatinin saç döktüğü kanıtlanmış bir şey değil ama tanıdığım çoğu kişinin saçlarını döktüğünü söylüyorlar bendede genetik yatkınlık var sizce creatine saç dökermi deneyimi olanlar cevaplayabilirmi teşekkürler
Dökülürse senin genetiğinden dökülür. Kreatin bir şey yapmaz ekstra.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Net bir araştırma yoktu en son, ailede genetik dökülme var ise bunu hızlandırabilir diyorlar ama kullanıp dökülmeyende var.

Saçına genel bakım yap düzenli biberiye yağı hint yağı çam terebentin yağı gibi yada hazır yağlar var onlarla haftada 1-2 besle saçlarını

aliimran0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum babam ve dedem kel dökülme farketmedim
Teşekkürler cevapladığınız için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Net bir araştırma yoktu en son, ailede genetik dökülme var ise bunu hızlandırabilir diyorlar ama kullanıp dökülmeyende var.

Saçına genel bakım yap düzenli biberiye yağı hint yağı çam terebentin yağı gibi yada hazır yağlar var onlarla haftada 1-2 besle saçlarını

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Birde magnezyum takviyesi alabilirsin

aliimran0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler ederim yanıtınız için zaten biberiye yağı ve biotin ve keratin kullanıyorum saçlarım hassas olduğu için kelleşme var hafif hızlandırır diye korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga babamda saçta açıklık var yaklaşık 2 yıldır her gün 5gr alıyorum
Saçlarım dahada gürleşti creatine saçın hammaddesi gibi olduğu için vücudtaki creatine bence dahada gurlestiriyor
Bildiğim kadarıyla DHT hormonunu artırdığı için dökülme ihtimalide varmış ama yinede cevapladığınız için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,622
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom