Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Benim 2. Hafta takip edeyim bakalım bende anlık basmama durumu olacak mıDonanımsal olduğunu düşünüyorum.
Benim 2. Hafta takip edeyim bakalım bende anlık basmama durumu olacak mıDonanımsal olduğunu düşünüyorum.
hocam bende de bi tuşta basmama sorunu vardı çıkarıp bi baktım pin yamukmuş düzelttim sorun düzeldiBenim 2. Hafta takip edeyim bakalım bende anlık basmama durumu olacak mı
6 defa aradım görüştüm banka kartı olduğu için göremiyorlar bekleyen var mı diye.bankanı bi ara sor şu tarihte şu kadarlık alışveriş yapmıştım iadesini görüntüleyemiyorum diye. Bende bi kere iade olarak artı bakiye olacağına ekstredeki harcama silinmişti o yüzden hareketlerde göremiyodum ama iadeyi baya önce almışım aslında
tavsiye olarak şunu söyleyim o zaman zaten nakit parayla alıyorsan papara kullan iadeleri 2 3 gün içinde yatırıyo hemen. Ziraat genelde 1 haftaya yakın oluyo6 defa aradım görüştüm banka kartı olduğu için göremiyorlar bekleyen var mı diye.
hocam tuş basmamadan kastınız nedirTuş basmama olayı yazılımsal mı yoksa donanımsal mı
Akbank kullanıyorum dediğim gibi diğer iadeler yaklaşık 8-9 tane iadenin ertesi günü yattı ancak bu 4 tane iademin parası gelmedi saçma bir şekilde.tavsiye olarak şunu söyleyim o zaman zaten nakit parayla alıyorsan papara kullan iadeleri 2 3 gün içinde yatırıyo hemen. Ziraat genelde 1 haftaya yakın oluyo
durumun gerçekten garip peki kredi kartı limitinin arttığını fark ettin mi hiç ya da hesap yapınca limitte açık çıkıyor mu ortayaAkbank kullanıyorum dediğim gibi diğer iadeler yaklaşık 8-9 tane iadenin ertesi günü yattı ancak bu 4 tane iademin parası gelmedi saçma bir şekilde.
Sizde hangi tuşlar çalışmıyor hocam?Şanslısınız hocam o zaman.
birinci partmı ikinci partmı ürün.Evet benimde c tuşum çalışmıyor klavye bariz kronik sorunlu.
tusu nasıl patlar ya yedek switchi taktınmı.Bende dahil herkesin teker teker tuşları patlıyor hocam merak etmeyin yakında size de gelir sıra