Neler Yeni

AULA F75 Elime Ulaştı Fakat Kronik Sorunlu!

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Can
bankanı bi ara sor şu tarihte şu kadarlık alışveriş yapmıştım iadesini görüntüleyemiyorum diye. Bende bi kere iade olarak artı bakiye olacağına ekstredeki harcama silinmişti o yüzden hareketlerde göremiyodum ama iadeyi baya önce almışım aslında
6 defa aradım görüştüm banka kartı olduğu için göremiyorlar bekleyen var mı diye.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
6 defa aradım görüştüm banka kartı olduğu için göremiyorlar bekleyen var mı diye.
tavsiye olarak şunu söyleyim o zaman zaten nakit parayla alıyorsan papara kullan iadeleri 2 3 gün içinde yatırıyo hemen. Ziraat genelde 1 haftaya yakın oluyo

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Can
tavsiye olarak şunu söyleyim o zaman zaten nakit parayla alıyorsan papara kullan iadeleri 2 3 gün içinde yatırıyo hemen. Ziraat genelde 1 haftaya yakın oluyo
Akbank kullanıyorum dediğim gibi diğer iadeler yaklaşık 8-9 tane iadenin ertesi günü yattı ancak bu 4 tane iademin parası gelmedi saçma bir şekilde.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
Akbank kullanıyorum dediğim gibi diğer iadeler yaklaşık 8-9 tane iadenin ertesi günü yattı ancak bu 4 tane iademin parası gelmedi saçma bir şekilde.
durumun gerçekten garip peki kredi kartı limitinin arttığını fark ettin mi hiç ya da hesap yapınca limitte açık çıkıyor mu ortaya

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç

varta

80+
Dahası