Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Semih Gedik
Fırsat yakalayan herkes işi ticarete döküyor maalesef, ben 1 tane almıştım hem de turuncuydu kusurlu geldi kargosu geri gönderdik tekrar yakalayamadım bir daha :ROFLMAO:

Yakında yurtdışı alışveriş limiti 15 dolara düştüğünde hepimiz birbirimize bakıp 3-4 k lık mouse ları 500tl indirimle aldık diye seviniriz :kedi:

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
oyun oynarken mouseyi kulağınıza mı dayıyorsunuz hocam
hocam amac o degıl sesınden rahatsız degılım az da olsa rahatsız edıyor ama dert degıl derdım performansına etkı edıyor mu acaba sol clıck mesıle tepkıme suresını bu sorun fazlalaştırıyor mu derdım o

Amd34

80+ Silver

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
hocam amac o degıl sesınden rahatsız degılım az da olsa rahatsız edıyor ama dert degıl derdım performansına etkı edıyor mu acaba sol clıck mesıle tepkıme suresını bu sorun fazlalaştırıyor mu derdım o
sanmam hocam

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,982
İsim
yusuf ecer

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
kesin hocam ben şuan kullanıyorum başta dediğiniz gibi gıcırdama sesi çıkıyordu şuan herhangi bir şey yok.

hazır hocam 23:59 a kadar %20 hazır umarım kupon bitmeden stok gelir.
gıcırmada sesı gıbı degılde tıklarken ıcerıden bı ses gelıyor cozemedım sadece sol da yapıyor

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
İsrafil can
Fırsat yakalayan herkes işi ticarete döküyor maalesef, ben 1 tane almıştım hem de turuncuydu kusurlu geldi kargosu geri gönderdik tekrar yakalayamadım bir daha :ROFLMAO:

Yakında yurtdışı alışveriş limiti 15 dolara düştüğünde hepimiz birbirimize bakıp 3-4 k lık mouse ları 500tl indirimle aldık diye seviniriz :kedi:
hocam ilk iade urunu istemiyorlar

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,982
İsim
yusuf ecer
gıcırmada sesı gıbı degılde tıklarken ıcerıden bı ses gelıyor cozemedım sadece sol da yapıyor
Click rattle yazarsanız çıkar, içini açıp yarabandı tape bant falan sıkıştırıp düzeltilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ali

aynen hocam gıcırdama değilde sanki yay sesi ile gıcırdamaya benzer bişey geliyordu sol tuşta belirli bir süre kullanımdan sonra geçiyor.

Top Bottom