- Reaksiyon skoru
- 9
banane milletin hakkından parasını babaları mı veriyorKanka mesela 6 tane çekmenin mantığı ney? İhtiyacı olupta alamayan insanların hakkına girmekten başka bir şey değil.
banane milletin hakkından parasını babaları mı veriyorKanka mesela 6 tane çekmenin mantığı ney? İhtiyacı olupta alamayan insanların hakkına girmekten başka bir şey değil.
hocam su an klavye bende de var swıtıchlerınde dıp ses gıbı bır sey var gıcırdama gıbı hem klavye hem mouse sıkıntı az kusurluyo gayette sorun yok klavyede mouse u bilemem ama sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çoğunda
Tuş çalışmıyordu switchten bağımsız olarak 4 5 farklı marka switch denedim.sorunları belirtebilir misin benim aula da var mı merak ettim kullanımda sorun yaşamadım ama olabilirde.
o krediyi sürekli tanımlıyormu varken de bunu neden daha önce söylemedinizİade + mh den biriktirdim.
hocam mouse ıle clıck speed test yapar mısınız bı aramızda fark var mı dıye kontrol edecegımAula için de aynı olay vardı zaten bedava peynir fare kapanında olur
oyun oynarken mouseyi kulağınıza mı dayıyorsunuz hocamarkadaslar bunlar kusurlu urunlerı yolluyorlar ben cozdum bazılarında kusur buyuk bazılarında kusur az oluyor benım mousenın sol clık basarken normal ses ve norma sekılde tıklıyormus gıbı ama yakından dınleyıp sol clıck bastıgınızda dıpte 1 tane daha ses gelıyor gıcırtı gıbı
1300 'den veririmne kadara satıyon kral
Nerden yapıyoruz link vs bi sey varsa yaparımhocam mouse ıle clıck speed test yapar mısınız bı aramızda fark var mı dıye kontrol edecegım
Kanka boşver alamayan sitem ediyor alamamak onun hatasıbanane milletin hakkından parasını babaları mı veriyor![]()
bu ilk apexiniz mi ki hocamKanka boşver alamayan sitem ediyor alamamak onun hatasıçektim 746 TL gelince 1500-1700’e satarım mis gibi bir tane daha alıcam diğerinin parasını ilk üründen çıkarıcam
kesın mı hocam umarım benımkı de gecer ses cıksın sorun degıl de tıklama hızına performansına herhangı bı zararı eksısı yoktur de mı sol clıck onemlı fps oyunları oynuyorum gecıkme falan yaptırıyorsa ms bıle onemlı yanı
kupon hazırlamayı unutma.
bugün ses olarak 3 ay sonra hissiyat olarak kendini belli eder.oyun oynarken mouseyi kulağınıza mı dayıyorsunuz hocam
al sat tabi bu devirde ekmek aslanın midesindeKanka boşver alamayan sitem ediyor alamamak onun hatasıçektim 746 TL gelince 1500-1700’e satarım mis gibi bir tane daha alıcam diğerinin parasını ilk üründen çıkarıcam