❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Fırsat yakalayan herkes işi ticarete döküyor maalesef, ben 1 tane almıştım hem de turuncuydu kusurlu geldi kargosu geri gönderdik tekrar yakalayamadım bir daha :ROFLMAO:

Yakında yurtdışı alışveriş limiti 15 dolara düştüğünde hepimiz birbirimize bakıp 3-4 k lık mouse ları 500tl indirimle aldık diye seviniriz :kedi:

oyun oynarken mouseyi kulağınıza mı dayıyorsunuz hocam
hocam amac o degıl sesınden rahatsız degılım az da olsa rahatsız edıyor ama dert degıl derdım performansına etkı edıyor mu acaba sol clıck mesıle tepkıme suresını bu sorun fazlalaştırıyor mu derdım o

kesin hocam ben şuan kullanıyorum başta dediğiniz gibi gıcırdama sesi çıkıyordu şuan herhangi bir şey yok.

hazır hocam 23:59 a kadar %20 hazır umarım kupon bitmeden stok gelir.
gıcırmada sesı gıbı degılde tıklarken ıcerıden bı ses gelıyor cozemedım sadece sol da yapıyor

Fırsat yakalayan herkes işi ticarete döküyor maalesef, ben 1 tane almıştım hem de turuncuydu kusurlu geldi kargosu geri gönderdik tekrar yakalayamadım bir daha :ROFLMAO:

Yakında yurtdışı alışveriş limiti 15 dolara düştüğünde hepimiz birbirimize bakıp 3-4 k lık mouse ları 500tl indirimle aldık diye seviniriz :kedi:
hocam ilk iade urunu istemiyorlar

gıcırmada sesı gıbı degılde tıklarken ıcerıden bı ses gelıyor cozemedım sadece sol da yapıyor
Click rattle yazarsanız çıkar, içini açıp yarabandı tape bant falan sıkıştırıp düzeltilebilir.

bu arada gıcırdama sesi benim mouseda da vardı zamanla geçti alacak olanlar çok takılmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,939
Üyeler
187,752
Son üye
suijin
Geri