Oyun üzeriDiyelim ki işinizi görecek bütün ekipmanlara sahipsiniz, siz olsaydınız ne alanda videolar, yayınlar v.b yapardınız?
Katılıyorum hocam kişisel davranışlar ön planda geneldeEğer sohbet kaliteliyse, hangi alanda yapıldığının bir önemi olmadığını düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sektörde her alanda başarılı yayıncılar var ve onların tanınmasının nedeni genellikle yaptıkları yayınlar değil, yayın sırasında sergiledikleri davranışlar oluyor
O bendede yok hayalimdeki sistem karşımda ama o hayalleri kuran çocukluk hevesim çoktan öldü malesefHocam oyunlarda eski yeteneğim ve hevesim yok gibi ya, kararsız kaldım.
Hocam eskiden beri az çok oyunları oynar bilirdim fakat eskisi gibi ilgim ve hevesim kalmadı gibi. Oyun dışında genel futbol editleri çok yapmıştım bir ara, onun dışında hikâye tarzı shorts videoları v.b az çok o anlarda ilgilendim. Son zamanlarda eskiden az uğraştığım kitaplar, çizim, beglesel tarzı şeylere takılıyorum hoşuma gidiyor merak ediyorum genel olarak.Bence bunun için yayıncılar neden yayın yapıyor sorusunu bir düşünmek lazım. Eğer başka insanları eğlendirmek için ve sadece 3-5 lira kazanmak için uğraşıp kendin sıkılacaksan sisteminde hayatında boşuna demektir. O yüzden ne yapmaktan zevk alıyorsan, şimdiye kadar ne üzerine kafa yorup bilgi edindiysen onun üzerine yayın yapmak en iyisidir.
Bende çok isterim ve severim fakat günümüz sistemi sağolsun keşke yapabilsekKesinlikle doğa içinde yemek yapma videoları üretirdim. Youtube'da karadenizli diye bir adam vardı tam nickini hatırlamıyorum. İçeriklerindeki ses görüntü kalitesi çok iyi ve mükafatını beğeni, izlenmelerle alıyor zaten.
Bende öyleyim yaa oturup sıkıcı sıkıcı 1-2 saat takılıp kalkıyorum başka alanlara ilgim kayıyor gibi..O bendede yok hayalimdeki sistem karşımda ama o hayalleri kuran çocukluk hevesim çoktan öldü malesef
Ben hafta sonları gün bitsin diye uğraşıyom çevre arkadaş yok bir şey yok bilgisayarı açıyom o bana bakıyo ben ona sıkıntıdan daralıyom.hayat sıkıcıHocam eskiden beri az çok oyunları oynar bilirdim fakat eskisi gibi ilgim ve hevesim kalmadı gibi. Oyun dışında genel futbol editleri çok yapmıştım bir ara, onun dışında hikâye tarzı shorts videoları v.b az çok o anlarda ilgilendim. Son zamanlarda eskiden az uğraştığım kitaplar, çizim, beglesel tarzı şeylere takılıyorum hoşuma gidiyor merak ediyorum genel olarak.
Bende çok isterim ve severim fakat günümüz sistemi sağolsun keşke yapabilsek
Bende öyleyim yaa oturup sıkıcı sıkıcı 1-2 saat takılıp kalkıyorum başka alanlara ilgim kayıyor gibi..