çoğu yabancı , yapmaya çalıştım ama istediğim gibi ses kasamıyorum anlamadım..videoları var oradan bakabilirsin
türkçe içerik bulamadım :/
çoğu yabancı , yapmaya çalıştım ama istediğim gibi ses kasamıyorum anlamadım..videoları var oradan bakabilirsin
İlginç. Ben eq olmadan bile ses kasabiliyorum. Bir de dolby access indirip şu ayarı yapın volume leveler'ı açtığınızda kulaklığın kaderi değişiyor. https://apps.microsoft.com/detail/9n0866fs04w8?hl=tr-TR&gl=TR Surround virtualizer'ı da açarak deneyebilirsiniz onu daha denemedim. Volume leveler'i açtığınızda ses yüksekliği artacak işte buymuş diyeceksiniz. Yapbozun eksik parçası gibi. İlk başta eq yapmanıza bile gerek yok sadece volume leveler a tıklasanız bile farkı görürsünüz. Test videosu olarak şunu oynatabilirsiniz :dediğiniz uygulamayı indirdim oyundaki sesler falan daha kısık kötü gelmeye başladı kapattım , ngunity kötü diyorsanız onu da silerim.
Tek istediğim valorant vb. oyunlar oynarken rakibimin ve takım arkadaşlarımın vs yerini karıştırmadan tespit edebilmek.
Ses geliyor ama sağdan mı soldan mı yukarıdan mı anlayamıyorum.
2 km öteden giderken bile yerimi anlıyor diğerleri ya
Merhaba, iletişime geçebilir miyiz?Kafama uymadığı için makul bir fiyatla satacağım isteyen ulaşabilir.
İletişime gecKafama uymadığı için makul bir fiyatla satacağım isteyen ulaşabilir.