Neler Yeni

Samsung S21FE vs A55

UlughBeg

80+
Bütçe
17.000
İyi forumlar,

Bütçem 17k civarı. Bu iki cihaza bakıyorum, aslında S21FE gayet üstün ve iyi fakat son güncellemesini bu sene alacakmış. Bir daha da güncelleme almayacakmış. Ben biraz daha günlük kullanım odaklı telefon kullanan birisiyim. Arada sırada oyun oynuyorum fakat çok değil. Sizce hangi cihazı almalıyım? Ayrıca One UI 7'yi de görmek istiyorum. S21Fe OneUI 7'yi alıyor mu veya Custom Rom destekliyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
s21fe donanim olarak cok daha iyi oldugu icin s21fe tavsiye ederim bende kullaniyorum

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
İyi forumlar,

Bütçem 17k civarı. Bu iki cihaza bakıyorum, aslında S21FE gayet üstün ve iyi fakat son güncellemesini bu sene alacakmış. Bir daha da güncelleme almayacakmış. Ben biraz daha günlük kullanım odaklı telefon kullanan birisiyim. Arada sırada oyun oynuyorum fakat çok değil. Sizce hangi cihazı almalıyım? Ayrıca One UI 7'yi de görmek istiyorum. S21Fe OneUI 7'yi alıyor mu veya Custom Rom destekliyor mu?
Ben de bu telefonla ilgilendim, son güncellemesini bu sene alacaksa ne kadar sene kullanılır acaba bilginiz var mı? @UlughBeg @MarsAndAress

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
4+1di galiba 1 senede güvenlik güncellemesi alacak. Benim tercih etme sebebim bu fiyat bandında en iyisi olması bana göre bir amiral gemisi hissiyatı veriyor. Birde android tabanlı olduğu için kullandığım uygulamalar zaten uzun süre götüreceğini bildiğimden içim rahat almıştım.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
şarj günlük kullanımda gün sonu yüzde 40 kalır mı insta whatsapp kamera lazım bana mesela başka kullanmam
Bunun yorumunu benim yapmam zor olur. Genel olarak evde olduğum için şarj kullanimim aynı değil. mobil veride doğal olarak şarj hızlı biter mesela o yüzden aktif dışarıda kullanan birisinin yorumu daha doğru olur

İyi forumlar,

honor 200 tokatlar ikisinide

Top Bottom