Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy Watch 6 🔥3.999 TL (Dip Fiyat!!)

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Zorlı
classic olanı alınır bence bezel güzel duruyor

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Beguile
Samsung Galaxy Watch 6 Classic kullanıcısıyım soru alabilirim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,716
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Samsung Galaxy Watch 6 Classic kullanıcısıyım soru alabilirim
Saatten yana şüphesi olan yok sanırım, herkesin aklındaki tek soru şarj mevzuu. Şarjı nasıl hocam? Az gidiyorsa sürekli takıyor olmak bayıyor mu insanı?

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Yakup Bolat
Saatten yana şüphesi olan yok sanırım, herkesin aklındaki tek soru şarj mevzuu. Şarjı nasıl hocam? Az gidiyorsa sürekli takıyor olmak bayıyor mu insanı?
Hocam benim arkadaşta da var watch 6 1.5 gün gidiyor samsunun çoğu serisi bu şekilde.

GrittyFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Felix Nageron
2 senedir Watch 4 Classic kullanıyorum. Özellikle spor yaparken oldukça kullanışlı buluyorum. Tek şikayetim herkesin bildiği üzere şarj durumu. Benim gibi aktif kullanan birisi için 1 günü ancak çıkartıyor.

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Beguile
Eğer tüm özellikleri açık kullanırsan 1 gün bile götürmüyor. Ben çoğu ayarı kapalı kullanıyorum rahat 1.5-2 gün götürüyor. Örneğin WiFi, Always on display, konum, otomatik stres, otomatik kalp atış hızı gibi ayarlar kapalı. Kendi deneme yanılma yönteminle istediğin ayarları açıp tam 1 gün gidecek şekilde ayarlayabilirsin. Gece yatmadan çıkarır şarja takar sabah tekrar takarsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,716
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam benim arkadaşta da var watch 6 1.5 gün gidiyor samsunun çoğu serisi bu şekilde.
Eğer tüm özellikleri açık kullanırsan 1 gün bile götürmüyor. Ben çoğu ayarı kapalı kullanıyorum rahat 1.5-2 gün götürüyor. Örneğin WiFi, Always on display, konum, otomatik stres, otomatik kalp atış hızı gibi ayarlar kapalı.
Xiaomi watch 2 nasıldır, şarjlık sorunu da yok gibi

HeiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hasan
Classic modeli ile bu modelin farkı nedir hocam aradaki 1.5k fiyat farkını vermeye değer mi bu arada telefon olarak s23 fe kullanıyorum almak mantıklı olur mu

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Beguile
Xiaomi watch 2 nasıldır, şarjlık sorunu da yok gibi
Araştırmalarıma göre oda güzeldi ama ben Samsung telefon ve kulaklık kullandığım için bunu tercih ettim. Neredeyse her şeyi saatten yapabiliyorum. Whatsapp, konuşma, mesajlaşma, müzik değişimi, kulaklık mod değişimi, google maps, mail, google asistan vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Classic modeli ile bu modelin farkı nedir hocam aradaki 1.5k fiyat farkını vermeye değer mi bu arada telefon olarak s23 fe kullanıyorum almak mantıklı olur mu
Classic modelinde bazel var onu döndürerek kontrol ediyorsun. Normal modelinde dokunmatik köşelerden parmağına kontrol ediyorsun. Ben classic modelini tercih etmiştim çizilmelere karşı korumalı oluyor bazel olduğu için.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,122
İsim
Turuncu Keskin
Şarjı tüm gün götürüyor beni ama gece şarja takmak zorundasın, öyle bir sorunu var. Zaten bence kimse saatle yatıp rahat etmiyordur herhalde :D

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Ömer Murat KARACA
Tek farkları dediğiniz çerçeve aslında. Classic paslanmaz çelik, düz watch Alüminyum, tarznında.
Watch 4'lerle Watch 6'ların kağıt üzerinde farkı yok bezel için demedim. CPU falan çok yakın özelliklerde, aradaki farka değecek herhangi bir fark göremedim ben

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,716
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Şarjı tüm gün götürüyor beni ama gece şarja takmak zorundasın, öyle bir sorunu var. Zaten bence kimse saatle yatıp rahat etmiyordur herhalde :D
Valla klasik saat kullanıyorum, pili değiştirmeden değiştirmeye çıkarıyorum :D Uyku, banyo, deniz vs her senaryoda kolumda ya :)
Araştırmalarıma göre oda güzeldi ama ben Samsung telefon ve kulaklık kullandığım için bunu tercih ettim. Neredeyse her şeyi saatten yapabiliyorum. Whatsapp, konuşma, mesajlaşma, müzik değişimi, kulaklık mod değişimi, google maps, mail, google asistan vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Classic modelinde bazel var onu döndürerek kontrol ediyorsun. Normal modelinde dokunmatik köşelerden parmağına kontrol ediyorsun. Ben classic modelini tercih etmiştim çizilmelere karşı korumalı oluyor bazel olduğu için.
Hocam benim de telefon samsung ama ekosistemlik bir mevzuu da yok gibi bunlarda ya. Var mı?

Top Bottom