Neler Yeni

İlk defa Hisse senedi alıcam öneri?

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Büyük hiç batmyacak firmlara biraz para koymak istiyorum nerden almalıyım hangi site daha iyi aralarında farklar oluyor mu hiç bilmiyorum midası biliyorum bi tek ondan almam mantıklı mı?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Büyük hiç batmyacak firmlara biraz para koymak istiyorum nerden almalıyım hangi site daha iyi aralarında farklar oluyor mu hiç bilmiyorum midası biliyorum bi tek ondan almam mantıklı mı?
Bankandan yatırımcı hesabı açarak alabilirsin hocam.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bankandan yatırımcı hesabı açarak alabilirsin hocam.
ben reşit değilim annemin banka hesabından bi ara açmıştım geri kapatmışım herhalde şimdi uyarı veriyor daha açıp kapattın diye neden tekrar açtırmıyor anlamadım

Nezha

80+ Bronze
Amd inteli satın alacak. Yd portföyün varsa amd'yi değerlendir.
Arm holding (yarı iletken satış firması) de değer kazanıyor. Yeni ekran kartları işlemciler anakartlar üretilmeye başlıyor. Bayağı malzeme satacaklar ticari hacmi artacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben reşit değilim annemin banka hesabından bi ara açmıştım geri kapatmışım herhalde şimdi uyarı veriyor daha açıp kapattın diye neden tekrar açtırmıyor anlamadım
Öğrenciysen girilmez borsa işine. Hayat kaliten etkilenir. Koy faize kafan rahat etsin.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arm holding (yarı iletken satış firması) de değer kazanıyor. Yeni ekran kartları işlemciler anakartlar üretilmeye başlıyor. Bayağı malzeme satacaklar ticari hacmi artacak.

Öğrenciysen girilmez borsa işine. Hayat kaliten etkilenir. Koy faize kafan rahat etsin.
Dostum bu sene lise son faizlede işim yok ben biraz altın biraz hisse alıcam

Ben nereden alabileceğimi sormuştum ama sen hisse önermişsin

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Osman
Halka arzları al. Çok bulaşma.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
Selim
Madem intel daha büyüktü 2021de amdyi almaya çalıştığında alsaydı?
Dostum amd küçük bir firma burada senin ekran kartların söz konusu değil 🤷 toplam piyasa değeri Nvidianın dışkısından bile az bir şirket Inteli rüyasında satın alır haber kaynakları yanlış yerden takip ediyorsun 👌

Forumdan tavsiye ile hisse senedi almayın batarsiniz elinizde ki az para da yok olur gider 👍

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Teknik bilgin yoksa hiç girişme canın yanar belli ki öğrencisin

Bozkurt*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak Türk
Altın al boşver hisseleri borsayı illa da alıcam diyorsan BIST30 hisselerinden al en azından büyük şirketlerden almış olursun

Top Bottom