Bankandan yatırımcı hesabı açarak alabilirsin hocam.Büyük hiç batmyacak firmlara biraz para koymak istiyorum nerden almalıyım hangi site daha iyi aralarında farklar oluyor mu hiç bilmiyorum midası biliyorum bi tek ondan almam mantıklı mı?
ben reşit değilim annemin banka hesabından bi ara açmıştım geri kapatmışım herhalde şimdi uyarı veriyor daha açıp kapattın diye neden tekrar açtırmıyor anlamadımBankandan yatırımcı hesabı açarak alabilirsin hocam.
Öğrenciysen girilmez borsa işine. Hayat kaliten etkilenir. Koy faize kafan rahat etsin.ben reşit değilim annemin banka hesabından bi ara açmıştım geri kapatmışım herhalde şimdi uyarı veriyor daha açıp kapattın diye neden tekrar açtırmıyor anlamadım
Dostum bu sene lise son faizlede işim yok ben biraz altın biraz hisse alıcamAmd inteli satın alacak. Yd portföyün varsa amd'yi değerlendir.
Arm holding (yarı iletken satış firması) de değer kazanıyor. Yeni ekran kartları işlemciler anakartlar üretilmeye başlıyor. Bayağı malzeme satacaklar ticari hacmi artacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öğrenciysen girilmez borsa işine. Hayat kaliten etkilenir. Koy faize kafan rahat etsin.
Ben nereden alabileceğimi sormuştum ama sen hisse önermişsinAmd inteli satın alacak. Yd portföyün varsa amd'yi değerlendir.
Arm holding (yarı iletken satış firması) de değer kazanıyor. Yeni ekran kartları işlemciler anakartlar üretilmeye başlıyor. Bayağı malzeme satacaklar ticari hacmi artacak.
Öğrenciysen girilmez borsa işine. Hayat kaliten etkilenir. Koy faize kafan rahat etsin.
Ney ney :d Sen nerde gördün küçük şirketin büyük şirketi satın aldığınıAmd inteli satın alacak. Yd portföyün varsa amd'yi değerlendir.
Dostum bu sene lise son faizlede işim yok ben biraz altın biraz hisse alıcam
Ben nereden alabileceğimi sormuştum ama sen hisse önermişsin
Madem intel daha büyüktü 2021de amdyi almaya çalıştığında alsaydı?Ney ney :d Sen nerde gördün küçük şirketin büyük şirketi satın aldığını
Dostum amd küçük bir firma burada senin ekran kartların söz konusu değil toplam piyasa değeri Nvidianın dışkısından bile az bir şirket Inteli rüyasında satın alır haber kaynakları yanlış yerden takip ediyorsunMadem intel daha büyüktü 2021de amdyi almaya çalıştığında alsaydı?
Forumdan tavsiye ile hisse senedi almayın batarsiniz elinizde ki az para da yok olur giderBüyük hiç batmyacak firmlara biraz para koymak istiyorum nerden almalıyım hangi site daha iyi aralarında farklar oluyor mu hiç bilmiyorum midası biliyorum bi tek ondan almam mantıklı mı?
Teknik bilgin yoksa hiç girişme canın yanar belli ki öğrencisinBüyük hiç batmyacak firmlara biraz para koymak istiyorum nerden almalıyım hangi site daha iyi aralarında farklar oluyor mu hiç bilmiyorum midası biliyorum bi tek ondan almam mantıklı mı?