- Bütçe
- 0100
denesin en azından telefonda çalışıp çalışmadığını anlayalımHocam ben telefonla yaptığı lmda FN+1'de olmuyordu FN+3 ile yaptım o yüzden 1/2/3 bunları hepsini denesin
Denicem şimdiSana özelden yazdığım şekilde resetledin mi klavyeyi
Hocam FN + enter üstündeki tuşu denesin m???Üstad sorunda o fn bastığımda w ve 4 rakamının ışığı yanıyor ama işlev yapmıyor şarj göstermiyor ışık değiştirmiyor vs vs
Hocam oldu başarılı sorun çözüldü çok çok teşekkür ederimSana özelden yazdığım şekilde resetledin mi klavyeyi
Üstad Allah razı olsun sorunumu çözmeye çalıştınız hakkınızı helal edin sizin ve arkadaşların sayesinde çözüldü özellikle oğuz arkadaşımıza çok teşekkür ederimHocam FN + enter üstündeki tuşu denesin m???
Şuan aklıma geldi FN+ enter üstündeki tuşa basınca bir Modda full ışıklar gidiyor FN+TAB ve FN+B çalışmıyordu tam'da sizin kibgibi oluyordu o yüzden FN basılı tutarken +Enter'ın üzerindeki tuşa bir kaç kez basmayı deneyin %80 çözülecektir
Sorun buymuş üstad firmware onu yapınca sorun ortadan kalktı teşekkürler Allah razı olsun sizlerden donanım arşivi foruma sevgiler saygılarFirmware güncellemesini doğru şekilde yaptınız mı? Ekranda pass yazısını gördünüz mü?
aga bendede aynı sorun var nası yapabilirim yardım edermisinHocam oldu başarılı sorun çözüldü çok çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üstad Allah razı olsun sorunumu çözmeye çalıştınız hakkınızı helal edin sizin ve arkadaşların sayesinde çözüldü özellikle oğuz arkadaşımıza çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun buymuş üstad firmware onu yapınca sorun ortadan kalktı teşekkürler Allah razı olsun sizlerden donanım arşivi foruma sevgiler saygılar
https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=1&_sid=7cc6ff990&_ss=r bunu indir üstad klavyeyi kablosuyla pcye bağla İndirdiğin firmware çalıştır.bir süre sonra pass yazacak.firmwarei kapa ozaman klavye kablosunu tak çıkaraga bendede aynı sorun var nası yapabilirim yardım edermisin
aga eywallah her işin rast gitsin çok sağol valla deli olmuştum yapamıyom diye sağol tekrardanhttps://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=1&_sid=7cc6ff990&_ss=r bunu indir üstad klavyeyi kablosuyla pcye bağla İndirdiğin firmware çalıştır.bir süre sonra pass yazacak.firmwarei kapa ozaman klavye kablosunu tak çıkar
Yaptın mı oldumuaga eywallah her işin rast gitsin çok sağol valla deli olmuştum yapamıyom diye sağol tekrardan
oldu kralll eywallah sağolasınYaptın mı oldumu
İyi kullanmalar aynı şey bendede olmuştu kafayı yicektim arkadaşlar yardımcı oldu klavye normale döndüoldu kralll eywallah sağolasın
valla ben aşırı sinirlendim bu gün geldi 5 10 dk da oldu o kadar sinir oldumki kırcaktım az dahaİyi kullanmalar aynı şey bendede olmuştu kafayı yicektim arkadaşlar yardımcı oldu klavye normale döndü
Çok saçma şekilde bı dosya klavyeyi ömür boyu klavye yapıyorvalla ben aşırı sinirlendim bu gün geldi 5 10 dk da oldu o kadar sinir oldumki kırcaktım az daha