Ben geçemedim çünkü bir kaç deneme yaptıgım ıcın deneme sınırına takıldım o bitince geçeceğim.Sen geçebildinmi hocam ona göre başka bir operatörden git gel yapıcam
Şuan şartlara göre geçmekte sorun gözükmüyor yine müşteri hizmetlerine sorunMüşteri hizmetleri il sınırı olmadıgını söyledi sanırım gün içinde düzelir tamamen
Olur diye düşünüyorum. Başka operatöre faturasız olarak geçersin 1 hafta geçmeden tekrar geçersin herhaldeBeyler suan turkcelim 16 gün kaldı tahhutun bitmesine nasil gecicem başka oparaterden git gel yapabilirmiyim en kısa süreçte nasil olur
yeni numarada alabilirsin.Beyler suan turkcelim 16 gün kaldı tahhutun bitmesine nasil gecicem başka oparaterden git gel yapabilirmiyim en kısa süreçte nasil olur
Ozaman bunu kapatmam lazım mantikke değilmiyeni numarada alabilirsin.
12 ay sabit fiyat garantili lakin il bazlı ve bazı iller katilamiyor istanbul katılamayan illere dahil İstanbul da olupta Kocaeli'nde yakını tanıdığı olan varsa adresi ona göre seçip kampanyaya katılabilir Kocaeli'nde ki tanıdığınıza gönderin onlardan alırsınız sim kartıYarından itibaren geçerli imiş.
evet. öyle yapabilirsin. eğer numara değiştirmek istemezsen. arkadaşın dediği gibi 2 kez operatör değişmen gerekirOzaman bunu kapatmam lazım mantikke değilmi
Yeni fiziksel simde olmuyor. numara mı taşıdılar ?İl sınırı yoktur. İstanbul olan bütün eş dostum geçiş yaptı.
Galiba bimcelle gecmemiz gerek. Bende aynı durumdayimGit gel yapabileceğim en hızlı yöntem nedir şuan turkcell faturalıdayım