Neler Yeni

Yardım Aula F75 yan taraftaki tuşlar bütün o sıraya basıyor

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
Selamlar,

Aula F75 Klavye aldım lakin en sağ tarafta bulunan 6 tuş bütün olduğu sıraya basıyor.

örnek olarak delete tuşuna bastığımda ""123456789*-" tuşlarına basıyor.

kitapçıklarını inceledim lakin anlayamadım lütfen yardım edin

Farex

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Kardeşim elin çinlisinin bir taraflarını kaşıya kaşıya ürettiği, ürettiği şeye dönüp nasıl oldu iyi mi oldu diye bakmadan ucuza üretip milletin yarım aklıyla oynayıp satış yaptığı bir üründen ne bekliyorsunuz? Bunu asla unutmayın kalite tesadüf değil.

Fantastiktürk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Kardeşim elin çinlisinin bir taraflarını kaşıya kaşıya ürettiği, ürettiği şeye dönüp nasıl oldu iyi mi oldu diye bakmadan ucuza üretip milletin yarım aklıyla oynayıp satış yaptığı bir üründen ne bekliyorsunuz? Bunu asla unutmayın kalite tesadüf değil.
Bu yorum bir tarafını kaşıya kaşıya ve yazdığı şeye dönüp "Bu da fikir mi, ben bir şey biliyor muyum" diye bakmadan yarım akılla yazılmıştır. Bunu asla unutmayın, cahillik tesadüf değildir.

@4yzhen Klavyeyi sıfırladın mı hocam?

Son düzenleme:

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu yorum bir tarafını kaşıya ve yazdığı şeye dönüp "Bu da fikir mi, ben bir şey biliyor muyum" diye bakmadan yarım akılla yazılmıştır.

FN tuşuna basıp ESC tuşuna basılı tuttum hocam lakin devam ediyor, bluetooth ve kablolu haline aldığımda da devam etmekte.

hamzaersoy

80+ Bronze
yahu belli ki adam yanlışlıkla bir tuş kombinasyonu yapmış ve kılavuzda da bunu bulamamış. gerçekten şu konuya yaptığın yorum "elin çinlisinin ürününü ucuz diye alan enayidir" mi oldu? sizin gibileri anlamak çok zor

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
FN tuşuna basıp ESC tuşuna basılı tuttum hocam lakin devam ediyor, bluetooth ve kablolu haline aldığımda da devam etmekte.
Hocam firmware indirip güncelleyin.

Farex

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Bu yorum bir tarafını kaşıya ve yazdığı şeye dönüp "Bu da fikir mi, ben bir şey biliyor muyum" diye bakmadan yarım akılla yazılmıştır. Bunu asla unutmayın, cahillik tesadüf değildir.

Bence de tesadüf değil ki sizin gibi ergenlerin herşeyi çok bilmiş gibi babasının malıymış gibi övdüğü firmalardan anlaşılıyor yazık çocuklar size. Yazık oksijen israfı desem sizden daha israf insanlar var neyse buna da şükür dicez napacaz.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Bence de tesadüf değil ki sizin gibi ergenlerin herşeyi çok bilmiş gibi babasının malıymış gibi övdüğü firmalardan anlaşılıyor yazık çocuklar size. Yazık oksijen israfı desem sizden daha israf insanlar var neyse buna da şükür dicez napacaz.
Ne anlatıyon la.

Farex

80+ Silver
yahu belli ki adam yanlışlıkla bir tuş kombinasyonu yapmış ve kılavuzda da bunu bulamamış. gerçekten şu konuya yaptığın yorum "elin çinlisinin ürününü ucuz diye alan enayidir" mi oldu? sizin gibileri anlamak çok zor
Enayi değil kardşeim kimse enayi dğeildir. Bu klavyeyi alan kişiler çok gereksiz övmelerde bulunuyor sanki aldığı ürün aşırı kaliteli en iyi ürünmüş gibi ota boka bu ürünü öneriyorlar sebep budur.

hamzaersoy

80+ Bronze

hocam buradan AULA F75 Reset dosyasını bul ve indir. sonra klavyenin kablosunu takarak kablolu moda geçir ve winrarın içindeki uygulamayı çalıştır. birkaç dakikada klavyeni FN+ESC ile yaptığından daha da temel bi reset işlemine alıyor. ben böyle çözmüştüm ona benzer bi sorunu

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cevap yazdığına değmez hocam. Kullandığı teknolojik aletlerin ve içindeki bileşenlerinin büyük çoğunluğunun Çin'de üretildiğini, klavyelerde Çin olanların aslında iyi olduğunu bilmeden millete "yarım akıl" vs. diyor. Onu da geçtim, farz edelim ki yorum doğru olsun. Bu şekilde insanlara hakaret ederek mi söylenir?

Orijinal fiyatında da mis gibi klavye, aldığımız fiyattan efsane.

Top Bottom