fiber vdsl internet hizmetini sonlandırdılar. ev interneti hizmeti bitti yani. farklı firmaya geçenler tekrar kurulum bedeli ödemez ama aboneliği ful kapatırlarsa öderler.beklenen son buydu. dün geçiş yapmıştım turknete yazıyı tam okumadım şuan herkesin hizmetini iptal mi edicekler yani farklı bir firmaya geçmek isteyenler tekrardan kurulum bedeli gibi bir şey mi ödeyecek?
altyapıı iyi olan yerlerde sorunsuzdu ama hicbir hesap kitap yapmadan hizmet vermişler 45m tl borc ne demekla en son vip hizmeti filan ekleyeceklerdi üzüldüm fiyat performans idi
devam edeceklerini söylüyorlarDatacenter devam mı
comnet için bu upl başarı bu aradabeklenen son buydu. dün geçiş yapmıştım turknete yazıyı tam okumadım şuan herkesin hizmetini iptal mi edicekler yani farklı bir firmaya geçmek isteyenler tekrardan kurulum bedeli gibi bir şey mi ödeyecek? (okudum geçmek isteyenler geçebilecekmiş)
Alıntıyı görüntüle
anlık comnet.
100 lük pakette minimum bu değerleri gördüm ben zaten hep firma batmasa hizmete devam edebilse kesinlikle yola devamdı.devam edeceklerini söylüyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
comnet için bu upl başarı bu arada
comnet web sitesine girince ekrana cıkıyorhocam bu duyuru nerede yapıldı? bulamıyorum
destek talep tavrı derken? 2 aralıktan beri destek yok hocam bilerek kapattılar insanlar ulasamadı ki tavrı görsünProfesyonellikten uzak kurumsallıktan uzak bir firma olduğunu düşünüyorum destek taleplerindeki tavırları hiç hoş değildi